Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Misska v priamom prenose ukazovala prsia: V šoubiznise nie je žiadnym nováčikom!

Zdenka Pavlíková, finalistka č. 11, ponúkla divákom pikantný pohľad. Zobraziť galériu (14)
Zdenka Pavlíková, finalistka č. 11, ponúkla divákom pikantný pohľad.

BRATISLAVA - Je dobojované! Počas včerajšieho večera verejnoprávna televízia odvysielala voľbu kráľovnej krásy. Miss Universe SR 2015 sa stala Denisa Vyšňovská (20). Prítomných pánov však zaujala aj iná finalistka. Zdenka Pavlíková (24) sa totiž po pódiu premávala v šatách, ktoré odhaľovali jej vnady. Brunetka so zaujímavou tvárou pritom nie je verejnosti úplne neznáma. V roku 2007 sa objavovala na obrazovkách v šou Hľadá sa supermodelka.

Galéria: FOTOreportáž z Miss Universe SR 2015

Počas piatkového finále Miss Universe SR najviac titulov pozbierala Denisa Vyšňovská, ktorá sa v závere stala aj kráľovnou krásy pre tento rok. Svoje minúty slávy si však užili aj zvyšné finalistky. Napríklad taká Zdenka Pavlíková tiež poriadne pútala pozornosť. 

Brunetka sa pri promenáde vo večerných šatách objavila na pódiu v kúsku, pod ktorým nemala podprsenku. Dôvodom bol odhalený chrbát, na ktorom by bielizeň pôsobila rušivo. Okrem neho však Zdenka nechtiac ukázala aj niečo viac. Zboku jej totiž akosi vyliezali prsia. „Dosť sa jej to tam odhaľovalo. Hoci sme nesedeli úplne blízko, bolo to dosť viditeľné,” povedal nám človek, ktorý sedel priamo v štúdiu. 

Pavlíková s takýmto modelom nemala zrejme problém, lebo na prehliadkových mólach nie je žiadnym nováčikom. V roku 2007 sa totiž prihlásila do jednej z prvých slovenských reality šou s názvom Hľadá sa Supermodelka. V tom čase mala 16 rokov a dostala sa až do úplného finále, kde ale nezvíťazila. Bohužiaľ, rovnako sa jej na titul nepodarilo siahnuť ani počas piatkového galavečera Miss Universe SR 2015. 

Zdenka Pavlíková v súťaži modeliek a na finále Miss Universe SR 2015
Zobraziť galériu (14)
Zdenka Pavlíková v súťaži modeliek a na finále Miss Universe SR 2015

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu