Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Párty po Miss Universe SR 2015: Chren priviedol milenku, Mendrejová ako hollywoodska bohyňa!

Denisa Mendrejová dorazila na finále Miss Universe SR 2015 vyparádená ako hollywoodska hviezda. Tanečník Matej Chren predviedol v spoločnosti novú partnerku. Zobraziť galériu (23)
Denisa Mendrejová dorazila na finále Miss Universe SR 2015 vyparádená ako hollywoodska hviezda. Tanečník Matej Chren predviedol v spoločnosti novú partnerku. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pútali pozornosť! Piatkový večer sa niesol v znamení krásy. V televíznych štúdiách verejnoprávnej RTVS sa totiž konalo finále súťaže Miss Universe SR. Veľkolepé podujatie, ktorého hlavnou hviezdou sa stala 20-ročná Denisa Vyšňovská, vyvrcholilo recepciou. A tam okrem mladej krásky pútali pozornosť aj iné známe tváre. Neprehliadnuteľná bola napríklad Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (27), ktorá prišla nahodená ako svetová hviezda a známy televízny tanečník Matej Chren (32), ktorý sa po prvý raz ukázal v spoločnosti s novou partnerkou.

V piatok večer vyvrcholila súťaž krásy Miss Universe SR a Slovensko sa dozvedelo meno novej kráľovnej krásy pre rok 2015. Spomedzi dvanástich finalistiek porotu najviac zaujala 20-ročná rodáčka z Prievidze Denisa Vyšňovská. Súčasťou podujatia bola aj recepcia. A hoci večer patril najmä krásnej víťazke, predsa len sa medzi hosťami našlo pár tvárí, ktoré pútali rovnako veľa pozornosti. 

Azda najviac pohľadov priťahovala Miss Universe z roku 2009 Denisa Mendrejová. Plavovlasá kráska sa totiž na galavečer nahodila tak, že by určite zažiarila aj na červenom koberci v Hollywoode. V zaujímavých šatách s hlbokým výstrihom a s dokonalou vizážou sa atraktívnu blondínku nedalo prehliadnuť. Zaujímalo nás teda, či jej niekto so stylingom pomáhal. „Šaty som si vyberala sama. Boli od Janky Pištejovej a k nim som už následne doladila doplnky aj celkovú vizáž. Poradcu som nemala,” povedala nám s úsmevom mama dvojročnej Grétky. 

Bez povšimnutia nezostal ani známy televízny tanečník Matej Chren. Tmavovlasý fešák, ktorý v minulosti tvoril pár s herečkou Elenou Podzámskou, sa totiž v spoločnosti po prvýkrát pochválil novou partnerkou Lindou Zubčákovou-Čongrády. A dvojica spolu pôsobila naozaj šťastne. Zábery z recepcie nájdete v našej galérii>>

Galéria: FOTOreportáž z Miss Universe SR 2015

 

Patria súťaže krásy k vašim obľúbeným? Nezabudnite ich podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu