Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Diváci sa búria: Jojka čelí ohromnej vlne kritiky!

Televízia Joj sa rozhodla zrušiť Panelák, divákom sa to nepáči. Zobraziť galériu (8)
Televízia Joj sa rozhodla zrušiť Panelák, divákom sa to nepáči. (Zdroj: tv joj/topky.sk )

BRATISLAVA – Zaskočení a sklamaní! Televízia Joj si pre divákov obľúbeného jojkárskeho seriálu Panelák pripravila nemilé prekvapenie. Jeden z najdlhších slovenských projektov sa z ničoho nič rozhodla zrušiť. Po zverejnení týchto správ sa fanúšikovia začali okamžite búriť a krok televízie poriadne skritizovali. Za zachovanie seriálu už dokonca bojujú aj prostredníctvom petície.

Začiatkom tohto roka oslavoval Panelák siedme výročie a krátko na to sa na obrazovky dostala 15. séria tohto obľúbeného seriálu. Ako sme vás však už informovali, na Kolibe sa svoj najúspešnejší projekt rozhodli zrazu zrušiť. 

Tieto správy zaskočili mnohých divákov, ktorým denný projekt spríjemňoval večery po dlhé roky. Niet sa čo čudovať, že voči rozhodnutiu televízie sa búria. „Nie, nie, nie... Nekončiť, nekončiť! Počúvajte, do r*ti, aj ľudí. Keď sú unavení herci, dajte im pauzu a zatiaľ dajte iných. Kraus nech vydrží,” vyjadril sa jeden z fanúšikov na Facebookovej stránke Paneláku. . 

Takýto ohlas však nebol jediný. „To asi zle čítam? To nemyslíte vážne? Tak to rovno môžem predať aj telku. Prosím vás, zvážte to, alebo skúste niečo podobné Paneláku nahrať,“ apelovala na televíziu zas jedna z diváčok. A ďalšie komentáre asi od dvoch stoviek ľudí sa niesli v podobnom duchu. 

Mnohí rozhodnutie ukončiť Panelák aj kritizovali. „Myslím, že je to chyba, mohli ste to ešte aspoň rôčik, dva nakrúcať, aby to malo dôstojný a hlavne zmysluplný koniec. Pretože tých zápletiek a dejových liniek je tam momentálne rozrobených veľmi veľa. Neviem, či sa dá za pár mesiacov všetku tú robotu zo siedmich rokov ukočírovať do zdarného konca,” vyjadril svoj názor jeden z verných priaznivcov. „Vypočujte hlas ľudu a pokračujte,” dodal ďalší. A dokonca už na internete vznikla aj petícia za zachovanie tohto projektu, kde neustále pribúdajú nové podpisy. 

Otázka je, či kompetentní dajú na divácke odporúčania. Zatiaľ sa snažia rozhorčených fanúšikov uchlácholiť. „Televízia Joj nevylučuje, že sa o pár sezón vráti na televízne obrazovky,“ povedala PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková. Ako sme sa dozvedeli, nakrúcanie bude pokračovať ešte minimálne mesiac a ľudia pri obrazovkách sa vraj môžu tešiť na zaujímavý dej. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa najdlhší slovenský seriál nakoniec skončí.

Už dnes sa hovorí, že by sa mal konečne realizovať sitkom Dvojičky, o ktorom sa šepkalo ešte minulý rok. Andy Kraus chce do neho stiahnuť niektorých hercov z Paneláku. Uplatnenie by mali nájsť Diana Mórová, Zuzana Porubjaková aj Sväťo Malachovský. Uvažuje sa aj o Jánovi Koleníkovi – vidieť ho v takom žánri by bolo určite zaujímavé. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu