Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jojka vytočila divákov: Toto naozaj nikto nečakal!

Televízia Joj zas menila vysielacie časy Paneláku. Zobraziť galériu (5)
Televízia Joj zas menila vysielacie časy Paneláku.

BRATISLAVA – Tomu sa hovorí podpásovka! Diváci televízie Joj ostali v týchto dňoch nepríjemne prekvapení. Obľúbený seriál Panelák totiž kompetentní zrazu stiahli z vysielania. Stalo sa tak vo štvrtok, pričom ale v poobedňajšej relácii ho ešte moderátorka na večer avizovala. A nešlo len o výnimočnú situáciu. Dielo Andyho Krausa (47) muselo uvoľniť miesto novému projektu, a tak sa najnovšie dostane na obrazovky už iba trikrát do týždňa.

Príde Jojka o divákov?! Priaznivci seriálu Panelák sú po štvrtku na vedenie televízie z Koliby poriadne nahnevaní. Stanica totiž tento počin nečakane stiahla z vysielania a vytočila tak množstvo divákov. Napriek avízu v poobedňajšom Topstare si ľudia večer k obrazovkám sadli zbytočne, svojho obľúbeného programu sa nedočkali.


Diváci sa búria: Jojka čelí ohromnej vlne kritiky!


Ako neskôr vysvitlo z oznamu na fanúšikovskej stránke, Panelák sa už vo štvrtok na Jojke objavovať nebude. Nahradil ho nový sitkom Kolabs. Diváci preto zaplavili Facebook nahnevanými reakciami. „Pekne to ide dolu vodou... Najskôr zmeníte čas vysielania a teraz toto...“ napísal jeden z priaznivcov a ďalší ešte pritvrdil: „Čože?! Toto nemyslíte vážne! Ste to posr*li na plnej čiare. Už len tým, že Panelák končí a toto ste dali ako bodku na konci, čo?! Škoda, iba čo stratíte na sledovanosti.“  A takýchto rozčúlených divákov, ktorým sa nepáčil krok televízie, pribúdalo. 

Topky.sk sa snažili zistiť, prečona Kolibe zmenili svoj program tak náhle. Vysvetlenia sme sa však nedočkali. „Panelák je od konca marca plánovaný trikrát do týždňa,“ bolo jediné vyjadrenie, ktoré sme dostali. Divákom zjavne neostáva nič iné, ako si zvyknúť na to, že obľúbený seriál sa pomaly a isto bude vytrácať z obrazovky. Aktuálna séria je už jeho posledná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu