Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SEXbomba z Paneláku v erotickom videu: Aha, ako si mačká prsia pred kamerou!

Sexi Lucia Javorčeková, ktorá si zahrala aj v jojkárskom Paneláku, to pred kamerami poriadne rozbalila. Zobraziť galériu (8)
Sexi Lucia Javorčeková, ktorá si zahrala aj v jojkárskom Paneláku, to pred kamerami poriadne rozbalila. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Páni, to je pohľad! Lucia Javorčeková (25) sa pred rokom objavila v jojkárskom Paneláku. Tam stvárnila zvodnú asistentku, ktorá pomotala hlavu hercovi Matejovi Landlovi (51). No hoci je brunetka na Slovensku pomerne neznáma, za hranicami našej krajiny sa jej darí čoraz viac. Najnovšie sa objavila v reklame s erotickým nábojom, v ktorej je hriešne sexi. Veď posúďte sami!

Tvár modelky Lucie Javorčekovej si diváci môžu pamätať z jojkárskeho Paneláku. Sexi Slovenka si totiž začiatkom minulého roka zahrala v obľúbenom počine epizódnu postavu. Ako zvodná asistentka pomotala hlavu Egonovi Rosenthalovi (Matej Landl). No namiesto pracovných úspechov boli jej hlavnými prednosťami objemné ženské zbrane. A tie sa čoraz viac dostávajú do povedomia aj za hranicami našej krajiny. 


Sexica z Paneláku sa vyzliekla: Prsnatá Slovenka ohúrila Nemcov! 


Kráska totiž najnovšie hviezdi v reklame na svetovú značku oblečenia. A ako inak, v hlavnej úlohe sú jej vnady. Brunetka sa totiž vo videu zhostila úlohy atraktívnej barmanky, ktorá servíruje pivo naozaj netradičným spôsobom. Pred zrakmi hostí si obľúbený nápoj nalieva priamo do výstrihu. Potom prichádzajú na rad eroticky ladené dotyky, keď si prsia hladká a mačká. Úplným vyvrcholením spotu je moment, kedy si kráska vyzlieka tričko.

No hoci je Lucia snom nejedného muža, modelka je už mamičkou 5-ročnej dcérky a je dlhé roky šťastne vydatá. Práve kvôli svojmu partnerovi si pred rokmi dala svoje vnady vylepšiť silikónom. „Prsia som si vyslovene dala spraviť kvôli svojmu dobrému pocitu. Ja som sa na to nedokázala pozerať, nevedela som sa pred manželom vôbec uvoľniť pri nejakých intímnejších situáciách a vôbec to nebolo príjemné pre mňa,“ prezradila v rozhovore pre televíziu Joj Javorčeková. Nuž, teraz s tým už evidentne problém nemá. 

Video: Sexi reklama, v ktorej účinkuje Lucia Javorčeková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu