Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prekvapivé správy z Jojky o Divokých koňoch: KONIEC dva mesiace po premiére!

Seriál Divoké kone má už za sebou svoju poslednú klapku. Zobraziť galériu (7)
Seriál Divoké kone má už za sebou svoju poslednú klapku. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je po všetkom! Od nasadenia seriálu Divoké kone do vysielania uplynuli len krátke dva mesiace a za ten čas si ho stihlo obľúbiť množstvo divákov. Tí však zrejme majú smolu. Koncom minulého týždňa totiž v Jojke padla posledná klapka a nakrúcanie skončilo. Kompetentní sa zatiaľ nerozhodli, či ešte niekedy vyrobia nejaké nové časti.

Začiatkom januára začala Jojka vysielať nový denný seriál s názvom Divoké kone. Ten z hlavného vysielacieho času vytlačil dovtedajší ťahák stanice – Panelák. A výsledky sledovanosti sú dôkazom, že to bol dobrý ťah. Novinke sa dokonca darí doťahovať na svojho najväčšieho konkurenta, ktorým je markizácke Búrlivé víno. 

Dalo by sa teda čakať, že televízia bude chcieť bez akéhokoľvek dlhého rozmýšľania udržať počin z prostredia koní na svojich obrazovkách čo najdlhšie. Uplynuli však len krátke dva mesiace od premiéry a seriál už hlási svoj koniec. Minulý týždeň už dokonca padla posledná klapka prvej série a v nakrúcaní sa zatiaľ vôbec nepokračuje. „Budú sa robiť rôzne analýzy sledovanosti a na základe toho sa potom usúdi, či sa seriál na jeseň bude vysielať alebo nie,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia televízie. 

Ako sme ale zistili, v doteraz nakrútených materiáloch sa vytvorené hlavné dejové linky definitívne uzavreli. Ak by sa teda tvorcovia rozhodli pracovať na ďalšej sérii, scenáristi by museli vymyslieť úplne nové zápletky. Nové časti by teda zrejme rozprávali iný príbeh než ten, na ktorý si diváci doteraz zvykli. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú televíziu, aby sme sa dozvedeli, ako to s budúcnosťou Divokých koní vyzerá. „Rozhodnutie o nakrúcaní novej série padne po jarných prázdninách,” prezradila pre Topky.sk hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová. Diváci si teda na informáciu, či sa na svoj obľúbený seriál môžu tešiť aj na jeseň, budú musieť ešte chvíľu počkať. 

Zábery z posledného dňa nakrúcania Divokých koní nájdete v našej GALÉRII. Kliknite sem! 

Patrí televízia Joj k vašim obľúbeným? Nezabudnite ju podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu