Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pokračovanie jojkárskych Divokých koní: 1. klapka bez Dobríka!

Ján Dobrík sa úvodného nakrúcania druhej série Divokých koní nezúčastní. Zobraziť galériu (5)
Ján Dobrík sa úvodného nakrúcania druhej série Divokých koní nezúčastní. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Prípravy na 2. sériu vrcholia! Už v nedeľu začne televízia Joj nakrúcať nové časti Divokých koní. V tejto súvislosti sa však vynára otázka, čo bude s Jánom Dobríkom (30), ktorý stvárňuje jednu z hlavných postáv. Herec totiž musel nedávno kvôli zdravotným problémom odstúpiť zo šou Tanec snov. A ako sa nám podarilo zistiť, aj tvorcovia seriálu sa zatiaľ musia zaobísť bez neho.

Začiatkom roka to vyzeralo, že na Slovensku sa zrodí nový sexsymbol. Televízia Joj totiž začala vysielať Divké kone, do ktorých obsadila sympatického Jána Dobríka. Ten navyše stvárňoval pilota a zrejme pre každú ženu sú fešáci v uniforme naozaj príťažliví. 

Pozíciu nového slovenského miláčika si mohol herec upevniť aj účasťou v Tanci snov. Na parkete sa však predviedol len v prvom súťažnom kole. Potom ho pásový opar pripútal na lôžko a nakoniec zo šou odstúpil. 

Ako sme ale najnovšie zistili, už v nedeľu televízia Joj rozbieha nakrúcanie druhej série svojho seriálu. Zaujímalo nás preto, či sa prvej klapky zúčastní aj Ján. „Dobrík na nakrúcaní nebude,” tvrdí náš zdroj. „Pred kamery pôjde asi až o nejaké dva týždne,” dodal náš informátor. Čím asi potešil všetky fanúšičky, ktoré s napätím čakali, ako sa to po zdravotných problémoch s hercovým účinkovaním v počine z prostredia koní vyvinie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu