Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Trapas slovenskej krásky: Chcela byť sexi, ale...

Finalistka Miss Universe SR Veronika Šebáková pózovanie na vysokých podpätkoch neustála. Zobraziť galériu (8)
Finalistka Miss Universe SR Veronika Šebáková pózovanie na vysokých podpätkoch neustála. (Zdroj: Boris Dzurnák)

BRATISLAVA - Ups, neustála to! Finalistky Miss Universe SR sa v týchto chvíľach už naplno pripravujú na finále, ktoré sa bude konať tento piatok. A porote sa predstavia v top forme. Dokazuje to video, na ktorom dievčatá pózujú v plavkách. No hoci sa každá z nich snažila na obraze vyzerať čo najdokonalejšie, jednej z nich sa to celkom nepodarilo. Veronika Šebáková (24) si totiž vyrobila menší trapas.

Do veľkého finále súťaže Miss Universe SR zostáva už len zopár dní. Prípravy na priamy prenos sú preto v plnom prúde. A nič na náhodu nenechávajú ani samotné dievčatá. Tie sa v týchto chvíľach sústreďujú na dolaďovanie tých najmenších detailov, aby sa odbornej porote predviedli v čo najlepšej forme. 

Nám sa podarilo získať video, na ktorom sa finalistky ukazujú v plavkách. A rozhodne sa je na čo pozerať – zraky pánov určite pritiahnu dokonalé postavičky, hlboké výstrihy aj zvodné gestá. Každé z dievčat sa snažilo byť čo najdokonalejšie a využiť poskytnutých pár sekúnd na čo najlepšiu sebaprezentáciu. No jednej z nich sa to úplne nepodarilo. Veronika Šebáková si totiž pri pózovaní vyrobila menší trapas.

Postavená v sexi póze a s letmým úsmevom na perách vyzerala naozaj dobre. No darilo sa jej to len chvíľočku. Pri záklone sa jej prekrížené nohy obuté vo vysokých podpätkoch razom zachveli a len tak-tak, že svetlovláska neskončila na zemi. Okamžite začala rozhadzovať rukami a hľadať stratenú rovnováhu.

Práve pri Veronike by sme pritom očakávali bezchybné a profesionálne vystupovanie. Už v minulosti sa totiž ako modelka predviedla aj v rámci súťaže Face of the year 2011. Navyše bola pred pár dňami  vyhlásená za Miss Media. No zdá sa, že pred priamym prenosom by ešte mala dotrénovať pózovanie v lodičkách. S korunkou na hlave by totiž podobné zatackanie vôbec nevyzeralo dobre.

VIDEO: Zábery finalistiek Miss Universe SR v plavkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu