Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozruch v Bratislave: Sexi modelky na ulici len v bielizni!

Sexi modelky sa na ulici promenádovali len v bielizni. Zobraziť galériu (18)
Sexi modelky sa na ulici promenádovali len v bielizni.

BRATISLAVA - To bol pohľad! Česko-slovenská módna televízia vie, ako zaujať. V pondelok totiž pred jedným z bratislavských butikov začali z luxusných áut vystupovať finalistky súťaže Face of the Year len v sexi bielizni. Rozhodilo to aj kameramana, ktorý mal dievčatá v úsporných kúskoch nakrúcať.

Netradičné! Ako sme vás už na topkách informovali, česko-slovenska módna televízia začala nedávno vysielať reláciu o bielizni. Tentokrát sa však očami na pôvaboch modeliek mohli popásť aj ľudia v centre Bratislavy.

Finalistky súťaže Face of the Year totiž na miesto nakrúcania dorazili tak, že už na sebe mali dráždivé kúsky. V sexi „prádielku” sa tak promenádovali rovno na ulici. V čase ich príchodu sa v okolí nachádzala aj skupina japonských turistov, od ktorých si dievčatá dokonca vyslúžili potlesk.

Evidentne však modelky zaujali aj členov štábu. Tí by síce už mali byť zvyknutí, ale... „Náš kameraman dvakrát zabudol zapnúť kameru, takže sa muselo isť odznova,” prezradil nám s úsmevom zdroj z pľacu. No niet sa veľmi čo čudovať, že ho krásky mierne rozhodili. Veď medzi nimi nechýbala ani víťazka Lucie Smatanová, ktorej pôvaby už získali aj titul 1. vicemiss ČR 2009. Pozrite sa na ňu v galérii.

Sledujte TopkyTV: Finalistky Face of the Year v bielizni.

Alize_Baby

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu