Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandál pred dnešným finále Miss SR: Unikli erotické fotky krásky č. 8!

Krátko pred finále Miss Universe SR sa k nám dostali pikantné fotky súťažiacej Andrey Behúnovej, ktoré máme k dispozícii v redakcii. Zobraziť galériu (4)
Krátko pred finále Miss Universe SR sa k nám dostali pikantné fotky súťažiacej Andrey Behúnovej, ktoré máme k dispozícii v redakcii.

BRATISLAVA - Odvaha jej nechýba! Finalistka Miss Universe SR Andrea Behúnová (18), ktorá sa počas dnešného finále súťaže krásy predstaví televíznym divákom pod číslom 8, má iba pár hodín pred galavečerom na krku škandál. Do redakcie Topiek sa totiž dostali dosť šteklivé zábery z jej súkromného albumu. Mladú rodáčku z Udavského zachytávajú polonahú v naozaj zmyselných pózach.

Vaše tipy

Veľké finále súťaže Miss Universe Slovenskej republiky je doslova za dverami. Už dnes večer sa totiž dozvieme meno slečny, ktorá prevezme pomyselné žezlo kráľovnej krásy. No hoci sa finalistky chystajú naplno si užiť galavečer, pre jednu z nich bude mať aj trpkú príchuť.

Na verejnosť sa totiž dostali pikantné fotografie, ktoré zachytávajú súťažiacu s číslom 8 – Andreu Behúnovú v pikantných pózach. Tmavovláska je na záberoch zvečnená v sexi overale bez spodnej bielizne, či s vytrčeným zadkom v tango nohavičkách. Nechýbajú ani snímky v podväzkoch, či s nahými prsiami, ktoré sa snaží zahaliť rukami. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj organizátorov súťaže krásy, no zábery odmietli akokoľvek komentovať. So samotnou Andreou sa nám skontaktovať nepodarilo. Našťastie ale ide o pomerne decentné fotky bez vulgárnej nahoty, takže zo strany riaditeľky Miss Universe SR Silvie Lakatošovej nehrozí tmavovláske zrejme žiaden postih. 

Eroticky ladené fotografie máme k dispozícii v našej redakcii, no rozhodli sme sa ich ďalej nezverejňovať. 

Zvyknete pozerávať súťaže krásy? Podporte ich vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu