Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prehnaná vizáž Mázikovej: Eva, takto už na obraz nie!

Eva Máziková to prehnala s líčením. Zobraziť galériu (8)
Eva Máziková to prehnala s líčením.

BRATISLAVA – Zmaľovala sa! Speváčka Eva Máziková (65) sa v pondelok podvečer objavila v jojárskej relácii Sladký život, kde divákov rozhodne ihneď upútala svojím zjavom. Výrečná blondínka to totiž trochu prehnala s mejkapom. Vo svojom výstupe pred kamerou sa objavila tak výrazne nalíčená, že jej to na kráse nepridalo.

Prepískla to! Aj energická speváčka Eva Máziková prijala ponuku účinkovať v jojkárskej relácii Sladký život. Po prvý raz sa divákom predstavila v pondelok a okamžite šokovala svojím výzorom. 

Mázikovej by v jej 65 rokoch mohli síce mnohé dámy závidieť vzhľad i postavu, no nie vždy sa jej podarí vyzerať úplne bezchybne. Umelkyňa je známa tým, že pred kamery by ju nikto bez mejkapu nedostal, ale tentoraz to so šminkami trochu prehnala. Takto „vymachlenú“ sme ju snáď ešte ani nevideli.

Eva si pred kameru zvolila výrazné červené pery, tmavé očné tiene a zvýraznené obočie. Vizážisti pritom na bežný deň odporúčajú jemnejšie zaobchádzanie s farbičkami. A tiež je zvykom zvýrazniť buď oči, alebo ústa. Na speváčke už toho bolo naozaj veľa. A tak, paradoxne, namiesto toho, aby Mázikovej líčenie pridalo na kráse, stal sa presný opak. Pôsobila až príliš zmaľovane, čo sa na dámu v jej rokoch už veľmi nehodí. Škoda, pretože blondínka to vie aj lepšie. Snáď sa toho dočkáme nabudúce. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu