Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zaskočená Máziková: Toto sa jej stalo prvýkrát v živote!

Evu Mázikovú v relácii Nikto nie je dokonalý zaskočil Dan Nekonečný. Zobraziť galériu (4)
Evu Mázikovú v relácii Nikto nie je dokonalý zaskočil Dan Nekonečný.

BRATISLAVA – Ostala bez slova! Speváčka Eva Máziková (65) sa objavila v relácii Nikto nie je dokonalý, kam si moderátori pozvali aj Dana Nekonečného (48). Excentrický český šoumen predviedol nielen zaujímavú ohňovú šou, ale zaskočil aj večne vysmiatu a poriadne výrečnú blondínku. Priviedol ju do situácie, aká sa jej ešte nikdy nestala.

Zamrzol jej úsmev na perách! V utorok večer mali diváci verejnoprávnej televízie o zábavu postarané. V relácii Nikto nie je dokonalý totiž moderátori Marcel Forgáč a Milan Junior Zimnýkoval privítali dvoch extravagantných a temperamentných hostí. Vedľa speváčky Evy Mázikovej sa posadil šoumen Dan Nekonečný. 

Výrečná Slovenka doteraz svojho českého kolegu osobne nepoznala a ostala z neho počas nakrúcania v nemom úžase. Dan ju totiž vôbec nechcel pustiť k slovu. Neustále sypal z rukáva nové a nové príhody. Navyše ich dopĺňal výraznými gestikuláciami, pred ktorými sa musela blondínka kryť, aby ju náhodou rukami nezasiahol.  

Zaujímalo nás preto, ako Eva túto situáciu vnímala. „Toto je prvý muž, pri ktorom som sa takmer nedostala k slovu,“ okomentovala svoj zážitok v štúdiu umelkyňa, ktorá tak po prvýkrát v živote stretla energickejšieho človeka, ako je ona sama.

Nebola by to však Eva Máziková, keby si svoje slovo nakoniec nevybojovala. Nekonečnému dala rázne najavo, že  nie je v šou úplne sám a musí nechať hovoriť aj ju. Svojej povesti nakoniec neostala speváčka nič dlžná a publikum sa pri jej vtipných historkách až zadúšalo od smiechu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu