Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mázikovú ohromil vlastný manžel: Toto od neho nečakala!

Evu Mázikovú ohromil vlastný manžel Peter. Zobraziť galériu (9)
Evu Mázikovú ohromil vlastný manžel Peter.

BRATISLAVA - Ostala v nemom úžase! Herečka a speváčka Eva Máziková zhruba pred mesiacom oslávila krásnych 65 rokov. Jej manžel, nemecký podnikateľ Peter (65), si pre ňu pri tej príležitosti pripravil prekvapenie, ktoré s ňou poriadne zamávalo.

Známa energická speváčka Eva Máziková nedávno oslávila šesťdesiatpäťku. Manžel Peter jej pri tej príležitosti pripravil prekvapenie. Daroval jej luxusnú plavbu loďou, ktorú dvojica absolvovala ihneď po blondínkiných narodeninách. Pred pár dňami sa partneri z dovolenky už stihli vrátiť. A známa tvár sa ihneď pochválila svojim fanúšikom na sociálnej sieti zábermi z exotického výletu. 

„Zopár fotiek z úžasného prekvapenia, ktoré mi pripravil môj manžel k narodeninám. Bolo tam nádherne! Mám opäť množstvo krásnych zážitkov. A samozrejme aj pekných stretnutí z týchto miest. Dokonca som tu stretla aj veľa Slovákov. Naozaj sme v celom svete,“ napísala Máziková k fotografiám z výletov. Ako na záberoch vidieť, manžel sa narodeninovým darčekom výborne trafil a oslávenkyňu ním bez pochyby veľmi potešil. Snímky nájdete v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu