Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

»Drzá« Verešová: Minulý rok ich ohovorila a teraz... Opäť čistý výsmech!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA - Andrea Verešová (35) si zrejme ako jediná dovolila verejne otvoriť ústa a ohovoriť pražský Ples v opere. Minulý rok tým spôsobila menší škandál a tento rok na akcii už chýbala. Pri zdôvodnení svojej neúčasti sa organizátorom opäť vysmiala.

Andrea Verešová nechýba takmer na žiadnej prestížnej akcii. Minulý rok sa preto zúčastnila viacerých plesov. Organizátori pražského Plesu v opere však svoje pozvanie asi neskôr aj oľutovali. 

Modelka totiž Smotánke poskytla škandalózne vyjadrenia. Akciu označila za naleštenú biedu, za ktorú s manželom zaplatili 30 tisíc českých korún. 


Škandalózne slová Verešovej o Plese v opere: Naleštená bieda a mizéria za 30 tisíc!


Tento rok sa Andrea už na spomínanom plese neukázala. Počas uplynulého víkendu bola so svojou rodinou na horách. Mnohí však zisťovali, čo presne stálo za jej neúčasťou, a tak sa Verešová rozpísala na sociálnych sieťach. A Plesu v opere sa opäť vysmiala. Na rozdiel od situácie na Slovensku to totiž vyzerá tak, že za najprestížnejšie by sa malo označovať úplne iné podujatie. 

 

Posledné dni ma nielen fanúškovia, ale aj média bombardujú s otázkou, prečo som sa nezúčastnila na plese v Opere. Aby...

Posted by Andrea Verešová on 8. február 2016

​ 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu