Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najväčší slovenský úchylák SuperStar: Má pred sebou hviezdnu kariéru!

Nathan Dzaba v minulosti skúšal šťastie v speváckej šou SuperStar. Dnes je z neho profesionálny futbalista. Zobraziť galériu (5)
Nathan Dzaba v minulosti skúšal šťastie v speváckej šou SuperStar. Dnes je z neho profesionálny futbalista. (Zdroj: Tv Nova)

BRATISLAVA - Práca z úplne iného súdka! Keď sa Nathan Dzaba (20) pred dvoma rokmi zúčastnil kastingu na šou SuperStar, svojím speváckym umením veľmi neohúril. Viac pozornosti na seba upútal netradičnou formou prednesu - počas celej pesničky sa totiž letmo dotýkal svojho rozkroku. Za to si na internete vyslúžil prezývku „najväčší úchylák kastingu“. Exotický Slovák ale nakoniec rozbieha úplne inú kariéru.

Kastingy šou SuperStar často lákajú aj takých ľudí, ktorí majú k výbornému speváckemu výkonu na míle ďaleko. Jedným z nich je aj exotický Slovák Nathan Dzaba. No napriek tomu, že čokoládový fešák hudobným umením porotu nepresvedčil, pozornosť na seba upútal okolnosťami svojho vystúpenia. Počas spievania si totiž mladík neustále siahal rukou do rozkroku, za čo si dokonca v internetových diskusiách vyslúžil prezývku „najväčší úchylák kastingov“. 

No s odstupom času si Dzaba zrejme uvedomil, že tadiaľto cesta nevedie. Svoj sen stať sa rockovou hviezdou totiž najnovšie vymenil za úplne iný – a tentoraz hádam oveľa reálnejší. Neúspešný adept známej hudobnej súťaže sa dal na dráhu profesionálneho futbalistu. A všetko nasvedčuje tomu, že sa mu aj darí. Minulý rok totiž pôsobil v českých Tepliciach, či v Trnave a najnovšie si ho na skúšku zobrala do mužstva pražská Sparta. Zostáva už len dúfať, že „spievajúci Ronaldo” nebude predvádzať svoje vystúpenie aj športovým kolegom. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu