Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohľad na vychudnutú superstaristku naháňa strach: Dominika, preboha, choď sa najesť!

Odkedy Dominika Stará býva v USA, drasticky schudla. Zobraziť galériu (10)
Odkedy Dominika Stará býva v USA, drasticky schudla. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Pár kíl navyše by jej prospelo! Dominika Stará (20) sa už nejaký ten čas zdržiava v Amerike. Tam sa bývalá finalistka speváckej šou SuperStar realizuje po hudobnej stránke. Počas rokov strávených v zahraničí sa však poriadne zmenila. Tí, čo si ju pamätajú ako mladučkú blondínku s mierne zaoblenou figúrou, budú z jej aktuálnych záberov prekvapení. Hudobníčka totiž drasticky schudla.

Pred tromi rokmi sa Dominika Stará rozhodla skúsiť svoje šťastie v ďalekej Amerike. Tam sa jej aj podarilo uchytiť. Našla si manažéra, nahrala niekoľko pesničiek a dokonca má za sebou aj nejaké koncerty. Plavovláska si teda za veľkou mlákou plní svoj sen.

Pri pohľade na jej najnovšie zábery sa však zdá, že netúži iba po medzinárodnom hudobnom úspechu, ale aj po extrémne štíhlej postave. Aktuálna fotka v plavkách je toho jasným dôkazom. Stará to zrejme s diétami poriadne preháňa. Dôkazom sú vytŕčajúce rebrá a bedrové kosti. Takýmto životným štýlom by si mohla spôsobiť zdravotné problémy. Dominika, občas si dopraj aj niečo kalorické. :-)

Dominika Stará (vľavo) v minulosti a dnes. Ako sa vám páči viac? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.
Zobraziť galériu (10)
Dominika Stará (vľavo) v minulosti a dnes. Ako sa vám páči viac? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.  (Zdroj: instagram,archiv D.S.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu