Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Celeste Buckingham stroskotal vzťah: Utrápený Harich prezradil dôvod ROZCHODU!

Celeste Buckingham a Martin Harich sa rozišli po viac ako troch rokoch. Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham a Martin Harich sa rozišli po viac ako troch rokoch.

BRATISLAVA - Je koniec! Celeste Buckingham (19) a Martin Harich (18) tri roky tajili, že tvoria pár. Svoju lásku priznali len koncom minulého roka. Vtedy ešte netušili, že postačí pár mesiacov a pôjdu od seba. Mladý spevák totiž aktuálne prezradil, že s kolegyňou zo SuperStar sa rozišli. A neprežíva to práve najlepšie.

Celeste Buckingham a Martin Harich sa spoznali vďaka SuperStar. Počas speváckej súťaže sa koncom roku 2010 aj dali dokopy. Mladí speváci sa však rozhodli svoj vzťah pred verejnosťou tajiť. Len málokedy sa spolu objavili v spoločnosti. A keď sa tak aj náhodou stalo, tvárili sa, že sú len kamaráti. 

Koncom minulého roka však konečne priznali farbu a všetci sa dozvedeli, že sú spolu už tri roky. Bohužiaľ, po zverejnení tejto informácie im to už dlho nevydržalo. Harich totiž najnovšie prezradil, že už pred mesiacom si povedali zbohom. „Rozišli sme sa ako priatelia a dosť často si píšeme,” povedal pre český denník Blesk. 

Kto rozchod inicioval, to si mladý spevák nechal pre seba. Netajil však, že koniec vzťahu s ním poriadne zamával. „Som z toho smutný, Celeste bola mojou veľkou láskou a nedá sa to len tak zahodiť za hlavu alebo na ňu zabudnúť,” zveril sa Martin. Podľa jeho slov za všetko môže vzdialenosť. On sa zdržiava hlavne v Čechách, pričom Buckingham pendluje medzi Slovenskom a USA. „Stalo sa nám to, čo mnohým. Vzťah na diaľku proste nevydržal a rozpadol sa,” uviedol na záver. V tejto chvíli si vraj nevie predstaviť, že by chodil s niekým iným...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu