Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pobúrení diváci: Celebritná lekárka Pallová po tragickej nehode hviezdi v reality šou!

Doktorka Alena Pallová, ktorá nedávno spôsobila ťažkú autonehodu, hviezdila vo štvrtok v šou Sladký život. Zobraziť galériu (9)
Doktorka Alena Pallová, ktorá nedávno spôsobila ťažkú autonehodu, hviezdila vo štvrtok v šou Sladký život.

BRATISLAVA – Ostali v šoku! Diváci televízie Joj zostali včera pri pozeraní šou Sladký život poriadne zaskočení. Na obrazovkách sa totiž objavila celebritná doktorka Alena Pallová (35). Tá na Štedrý deň spôsobila ťažkú dopravnú nehodu, pri ktorej sa vážne zranila vodička druhého auta. Bežných ľudí jej prezentácia pred kamerami rozhorčila.

Doktorka Alena Pallová je známa vďaka tomu, že medzi jej klientelu patria viaceré známe osobnosti nášho šoubiznisu. Počas vianočných sviatkov sa však dostala do pozornosti aj tým, že spôsobila vážnu dopravnú nehodu. Nezastavila totiž na červenú a vo vysokej rýchlosti narazila do iného auta. Stret vozidiel bol taký silný, že druhej vodičke Martine spôsobil zranenia, ktoré na prvý pohľad vyzerali nezlučiteľné so životom.

Zatiaľ čo zranená pacientka je stále hospitalizovaná v nemocnici a čaká ju druhá operácia mozgu, Pallová sa prezentuje na televíznych obrazovkách. Vo štvrtok podvečer sa objavila v jojkárskej relácii Sladký život, keď jej kliniku krásy navštívila Zuzana Haasová so sestrami a mamou. Alena osobne pred kamerami herečke redukovala mimické vrásky.

Divákov toto jej účinkovanie v šou dosť pobúrilo a do redakcie nám prišli nahnevané reakcie. „Ako je možné, že celebritná doktorka, ktorá skoro zabila ženu pri autonehode a stále nie je obvinená, sa ukazuje v televízii a nič sa nedeje. Keby to spravil bežný človek, tak už hnije v base,“ rozhorčil sa jeden z čitateľov.

Topky.sk preto zisťovali, kedy sa spomínaná časť nakrúcala. „Vyrábalo sa to nejako začiatkom decembra,” povedal nám náš zdroj. To znamená, že táto epizóda vznikala ešte pred nehodou, no televízia ju odvysielala až teraz. Preto si zrejme nezainteresovaní ľudia mysleli, že Pallová súhlasila s účinkovaním až v aktuálnom období. Zaujímalo nás však, či televízia Joj predsa len neuvažovala o vystrihnutí týchto scén s doktorkou, aby v divákoch nevyvolala negatívne pocity. Na túto otázku nám však na Kolibe neodpovedali. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu