Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najnovšie správy o obeti prominentnej lekárky: 4 mesiace po nehode takto bojuje s následkami!

Alena Pallová spôsobila v decembri nehodu. Zranená Martina sa stále zotavuje z následkov. Zobraziť galériu (7)
Alena Pallová spôsobila v decembri nehodu. Zranená Martina sa stále zotavuje z následkov. (Zdroj: IEM)

BRATISLAVA – Práve dnes sú to presne štyri mesiace od vážnej dopravnej nehody, ktorú spôsobila prominentná lekárka Alena Pallová (35). Zrážka zasiahla do života nielen jej, ale v prvom rade zranenej Martine (39). Tá sa našťastie dokázala dostať z ohrozenia života a dokonca ju už prepustili aj z nemocnice. Ešte nejaký čas však bude bojovať s následkami. Podľa našich informácií sa už podrobuje liečbe vo vychytenom rehabilitačnom stredisku. A nie je tam sama.

Prominentná lekárka Alena Pallová spôsobila na Vianoce hrozivú dopravnú nehodu, pri ktorej sa vážne zranila 39-ročná Martina z Rače. Mnohí sa obávali o jej život a dlho zotrvávala v umelom spánku. Musela sa podrobiť aj neurochirurgickým zákrokom. 

Bratislavčanka našťastie zabojovala a jej stav sa začal postupne zlepšovať. Približne pred mesiacom ju už dokonca prepustili aj z nemocnice. Je však jasné, že následky si ešte chvíľu ponesie. 

Dnes sú to presne štyri mesiace od osudnej nehody a topky.sk zisťovali, čo sa deje s Martinou teraz. „Už sa lieči v Kováčovej,” prezradil nám dobre informovaný zdroj. Zranená vodička sa denne podrobuje rôznym procedúram a je na tom podľa našich informácií už viditeľne lepšie. 

Zdravotnícke zariadenie, kde rehabilituje, je na celom Slovensku známe tým, že sa tu špičkový odborný personál stará najmä o pacientov po nehodách, vážnych úrazoch, či operáciách. Niekoľko mesiacov tam po svojej autonehode strávil aj bývalý markizácky moderátor Rastislav Žitný.  

Hoci je celá situácia pre 39-ročnú ženu stále náročná po fyzickej aj psychickej stránke, o finančnú stránku si našťastie starosti robiť nemusí. Niekoľkomesačný pobyt v centre hradí podľa našich informácií pezinská dermatologička

Dokonca sa nám podarilo zistiť, že aj mama pani Martiny je ubytovaná v blízkom okolí tejto špecializovanej nemocnice, aby mohla byť svojej dcére nablízku. „Mama pani Martiny býva neďaleko Kováčovej, čo tiež financuje Pallová,“ uvádza náš zdroj. Ako sa zdá, celebritná  doktorka sa zranenej žene snaží pomôcť, ako sa len dá. Už zostáva len dúfať, že Bratislavčanke nezostanú aj nepríjemné trvalé následky.

Viac o nešťastnej udalosti:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu