Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Celebritná lekárka Pallová: Prvé FOTO po vážnej nehode!

Doktorka Alena Pallová oslavovala narodeniny jej inštitútu s kolegyňami a herečkou Michaelou Čobejovou( vstrede dole). Zobraziť galériu (6)
Doktorka Alena Pallová oslavovala narodeniny jej inštitútu s kolegyňami a herečkou Michaelou Čobejovou( vstrede dole).

BRATISLAVA – Už takmer tri mesiace uplynuli od vážnej dopravnej nehody, ktorú spôsobila známa dermatologička Alena Pallová (35) presne na Štedrý deň. Obeť zrážky, 39-ročná Martina, bola v tom čase v ohrození života. Lekárka sa preto stiahla do úzadia. Prestala navštevovať prominentné akcie, vymazala si profil na sociálnej sieti a istý čas nechodila ani do práce. Jednoducho sa spoločnosti stránila. Až doteraz. Verejnosti sa opäť ukázala na záberoch zo svojej kliniky krásy.

Život ide ďalej! To si zrejme už uvedomuje aj celebritná lekárka Alena Pallová, ktorá na Vianoce minulého roka spôsobila hrozivú autonehodu, keď do križovatky vošla na červenú.

Pri  zrážke sa vážne zranila 39-ročná Martina. Známa dermatologička istý čas tŕpla, či žena následky nehody prežije. Po troch mesiacoch je už jasné, že Bratislavčanka je z najhoršieho vonku, hoci jej stav si vyžaduje ešte ďalšiu liečbu, ktorá môže byť zdĺhavá.  Pallová však s rodinou zranenej uzavrela nedávno dohodu, v ktorej sa zaviazala uhradiť všetky liečebné náklady.

Zlepšujúci sa stav vodičky druhého auta dodal zrejme novú silu aj známej lekárke. Hoci sa donedávna na verejnosti vôbec neukazovala, teraz sa dokáže už aj usmiať. Svedčia o tom zábery z nedávnej oslavy 6. výročia jej estetického inštitútu, ktoré sa objavili na facebookovej stránke kliniky.

Sú to prvé fotografie od vážnej havárie, na ktorých je Alena Pallová zachytená. Hoci sa na nich nepozerá do objektívu, vidieť na jej tvári jemný úsmev a spokojnosť. Pôsobí takmer úplne rovnako ako pred nehodou. Na snímkach vyzerá tak, ako ju mnohí poznajú z minulosti – je nahodená v štýlovom outfite a má dokonalú vizáž.

Na malej oslave okrem zamestnankýň nechýbala ani blondínkina celebritná kamarátka Michaela Čobejová, ktorá sfúkla sviečku na torte. Hoci si známa doktorka určite uvedomuje, čo spôsobila, po mesiacoch v ústraní opäť začala žiť svoj život. 


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu