Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenské celebrity ostro reagujú na urážky v telke: Sajfa, bolo ti to treba?!

Na ironické poznámky Mateja Sajfu Cifru zareagovali dotknuté osobnosti. Zobraziť galériu (6)
Na ironické poznámky Mateja Sajfu Cifru zareagovali dotknuté osobnosti.

BRATISLAVA - Bez servítky! Matej Sajfa Cifra (35) si ako hosť utorkového vydania relácie Nikto nie je dokonalý nedával vôbec pozor na ústa. Nešetril totiž ironickými poznámkami, ktoré adresoval viacerým známym tváram. Jeho nemiestne žartíky však nezostali bez odozvy. Osobnosti nášho šoubiznisu sa rozhodli, že nebudú mlčať. Moderátorovi to preto oplatili v podobnom duchu, ako sa triafal on do nich. Poriadne mu naložili.

Vrátilo sa mu to! Matej Sajfa Cifra je povestný svojím podrezaným jazykom. Srandu si robí úplne zo všetkého a zo všetkých. Presvedčiť sa o tom mohli aj diváci utorkového Nikto nie je dokonalý na RTVS. Moderátor tam v nie práve lichotivých súvislostiach pospomínal viacero známych tvárí. 

Ibrahima Maigu označil prakticky za omyl prírody – vraj z neho mal byť pôvodne kôň. No zatiaľ čo Sajfa sa na tom bavil, najznámejšiemu slovenskému černochovi to vtipné neprišlo. „Vôbec neviem, aký problém so mnou má. Nebolo to prvýkrát, čo sa na obrazovke do mňa pustil,” zareagoval na to Ibi. „Ja si robím v televízii radšej srandu zo seba. Robiť si žarty z druhých vnímam ako dosť lacné a úbohé. Ale držím Sajfovi palce v tom, čo robí. Pes šteká a karavána ide ďalej,” dodal herec a spevák. Z jeho slov je jasné, že urážky na svoju adresu nechápe, no nemieni sa rádiovým spíkrom zaoberať dlhšie, než je nutné. A na záver poslal moderátorovi jasný odkaz: „Mňa vie uraziť len inteligent!”

Častým terčom Sajfových posmeškov býva aj Sisa Lelkes Sklovská, ktorej meno z jeho úst tiež v relácii zaznelo. A to pri vymenovávaní mužských sexsymbolov. Takýmto spôsobm moderátor naznačoval, že speváčka je chlap. Známa tmavovláska pritom ale tvrdí, že sú dlhoroční kamaráti. „Jeho narážky beriem s humorom, pretože dobre poznám jeho štipľavý zmysel pre humor,” povedala nám umelkyňa. 

V rovnakej súvislosti medzi najkrajších chlapov šoubiznisu zaradil Cifra aj Evu Mázikovú. Za speváčkou pritom kedysi šalelo množstvo mužov, veď si stačí spomenúť na scénu z Pacha, hybského zbojníka. Nepochopiteľný je preto tento Sajfov vtip aj pre blondínkinho manažéra Nora Meszároša. Ten poskytol Topkám vyjadrenie, ktoré uvádzame nižšie v jeho plnom znení. 

„Konečne si aj mimozemšťania všimli, že na Slovensku máme sexsymboly a Evu Mázikovú. Žiaľ, o mimozemšťanoch je známe, že nerozoznávajú pohlavia, a preto je aj tento postoj adekvátny ich vnímaniu. Ale vážne: Sajfu vnímame ako veľmi inteligentného človeka so zmyslom pre humor. Máme ho radi a teší nás, že si všíma aj iných ako len sám seba. To, čo povedal, sa nás nijako nedotklo, práve naopak. Je dobré, že sa môžeme baviť o humore a s humorom. P. S. A nabudúce, keď sa budú spolu prezliekať v šatni, tak ich tam zamknem a zahodím kľúč. Uvidíme, ako sa z toho dostane,” komentoval Matejove narážky Meszároš. Ktovie, či si po týchto slovách Sajfa nabudúce radšej nedá pozor, do koho sa naváža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu