Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trápne chvíle pre Sajfovu markizácku frajerku: Fúúúha, toto ste vážne prehnali!

Veronika Ostrihoňová sa zrejme dvakrát príjemne pri hláške humoristov necítila. Zobraziť galériu (5)
Veronika Ostrihoňová sa zrejme dvakrát príjemne pri hláške humoristov necítila.

BRATISLAVA - Mohli si to odpustiť! Nikoho už neprekvapí, keď to moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra (35) so svojimi vtípkami občas prepískne. Tentokrát však musel ostré žarty počúvať na svoju osobu. Prijal totiž pozvanie do kabaretnej šou Na facku, kde ho ústrední protagonisti predstavenia vôbec nešetrili. Do trápnej situácie napokon dostali aj spíkrovu dlhoročnú priateľku Veroniku Ostrihoňovú (25).

Moderátor Fun rádia Matej Sajfa Cifra je verejnosti dobre známy aj vďaka svojmu šťipľavému zmyslu pre humor. No rovnako, ako si on rád robí žarty z druhých, si bez problémov vystrelí aj sám zo seba. Nedávno to dokázal aj v kabaretnej šou Na facku, do ktorej prijal pozvanie. Humorné podujatie si totiž kladie za úlohu otestovať egá známych osobností, no spôsobom, kedy vtipy častokrát hraničia až s urážaním.

A to Sajfa zistil už po prvých slovách komikov. Jeden z nich - Matej Adámy - ho totiž uviedol tak, že jednou vetou dostal do trápnej situácie nielen samotného moderátora, ale aj jeho priateľku Veroniku Ostrihoňovú. Z toho, čo zahlásil, by totiž nebola nadšená ani jedna milujúca partnerka. „Ako si uctiť človeka, ktorého najväčší životný úspech je sex s Lindou Nývltovou?“ začal svoje slová humorista, ktorý narážal na Cifrovu expartnerku. Takáto poznámka sa markizáckej redaktorke určite nepočúvala dobre. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotného rádiového spíkra. Chceli sme vedieť, čo na tieto slová hovorí a ako na ne reagovala jeho polovička. No hoci by sa dalo čakať, že nadšená nebude, podľa jeho slov vtipnú hlášku zobrala s nadhľadom. „Myslím si, že Veronika je úplne nad vecou a že sa na tom schuti zasmiala. Smiešne to je preto, lebo to tak rozhodne nie je,“ povedal pre Topky.sk moderátor.

Ten sa vraj na žartoch dobre zabavil. „Ja som si tento fórik a aj mnohé ďalšie parádne užil! Človeka to naučí neprežívať sa,“ vysvetlil nám rodený Bratislavčan, ktorý na záver dodal: „Je to šou, ktorá má zabaviť a pracuje sa s hyperbolou - a veľmi umne.“


Mohlo by vás tiež zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu