Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polnišová hore bez v Hornej Dolnej: V súkromí má vážny problém!

Petra Polnišová sa v seriáli Horná Dolná plánuje opaľovať hore bez. Zobraziť galériu (8)
Petra Polnišová sa v seriáli Horná Dolná plánuje opaľovať hore bez.

BRATISLAVA – Fúha! Herečka Petra Polnišová (38) patrí k ženám, ktoré si zo seba dokážu robiť žarty. Presne taká je aj v novom v markizáckom sitcome Horná Dolná, kde hrá starostovu asistentku. Tá sa v dnešnej časti chystá na dovolenku a chce sa tam opaľovať hore bez. Ako sme ale zistili, v skutočnosti by zabávačka kvôli takémuto pikantnému hobby mala vážny problém.

Opäť kraľuje obrazovkám! Petra Polnišová si účinkovanie v novom markizáckom seriáli Horná Dolná poriadne vychutnáva. Nemá problém navliecť si na seba čokoľvek, ukázať svoje nedostatky, či robiť si zo seba žarty.

V dnešnej časti Petrina postava Erika Bednárová opäť divákov bezpochyby pobaví a rozosmeje. So svojou láskou, trénerom futbalového dorastu Ďurom Brmbalíkom v podaní Dana Heribana, sa totiž chystá na dovolenku, na ktorej si chce užiť „zakázanú” zábavku. Pri mori sa asistentka starostu hodlá opaľovať hore bez.

Zaujímalo nás preto, či sa bez horného dielu zvykne opekať na slnku aj samotná herečka. „Čo sa týka môjho súkromia, neviem, či by som chcela toto vôbec komentovať,“ zdráhala sa odpovedať Polnišová. Nakoniec ale priznala, že v súkromí má s takýmto hobby vážny problém. Jej ťažkosti nevyplývajú zo samotného odhaľovania, ale priamo zo slnenia . „Ja sa vôbec neopaľujem, som alergická na slnko,“ prezradila nám herečka. V seriáli na dovolenku nakoniec odišla, nechajme sa teda prekvapiť, či sa pred divákmi aj naozaj odhalí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu