Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sládečková z Hornej Dolnej ukázala holé prsia: Takto herečku nepoznáte!

Marta Sládečková, ktorá v zábavnom seriáli Horná Dolná stvárňuje prísnu učiteľku, ukázala v minulosti nahé prsia. Zobraziť galériu (9)
Marta Sládečková, ktorá v zábavnom seriáli Horná Dolná stvárňuje prísnu učiteľku, ukázala v minulosti nahé prsia. (Zdroj: Slovenská televízia/Tv Markíza)

BRATISLAVA - Hore bez! Martu Sládečkovú (57) aktuálne Slováci vnímajú predovšetkým ako pani učiteľku z markizáckej Hornej Dolnej. V minulosti si však pedagogička z komediálneho seriálu zahrala aj oveľa pikantnejšie úlohy. Napríklad vo filme Tábor padlých žien sa blondínka objavila ako bratislavská prostitútka. Pred kamerami dokonca odhalila svoje prsia.

Od nového roka hviezdi Marta Sládečková v markizáckom seriáli Horná Dolná. Tam výrečná blondínka stvárňuje prísnu učiteľku Zdenu, ktorá azda každého v dedine napomína za nespisovnú slovenčinu. No zatiaľ čo teraz sa na televíznych obrazovkách objavuje v dlhej zástere a v neforemnom svetri, v minulosti sa objavila pred kamerami aj v oveľa úspornejšom odeve. 

Príkladom môže byť slovenský film Tábor padlých žien, kde stvárnila jednu z bratislavských prostitútok. Keďže mal byť dej čo najvernejší realite, umelkyňa musela obnažiť svoje telo. A to hneď v niekoľkých scénach. Najprv svoje prsia ukázala ošetrujúcemu lekárovi, potom ich predviedla partičke chlapov.

Treba však podotknúť, že Sládečková nie je zďaleka jediná, ktorá sa v spomínanom počine predviedla hore bez. Pikantné scénky si totiž strihli aj Hana Gregorová z Chlapi neplačú, Henrieta Mičkovicová z Búrlivého vína či nitrianska herečka Eva Pavlíková.

Marta Sládečková odhalila v minulosti svoje prsia vo filme Tábor padlých žien.
Zobraziť galériu (9)
Marta Sládečková odhalila v minulosti svoje prsia vo filme Tábor padlých žien.  (Zdroj: Slovenská televízia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu