Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Takto začínala jojkárska herečka: Teraz je z nej poriadna šupa!

Lucia Siposová pred 15 rokmi začínala na STV v Maxihre (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Lucia Siposová pred 15 rokmi začínala na STV v Maxihre (vpravo).

BRATISLAVA - Dospela do krásy! Herečke Lucii Siposovej (35), ktorá aktuálne účinkuje v jojkárskom obľúbenom seriáli Divoké kone, sa podarilo to, o čom mnohí herci len tajne snívajú. Pred pár rokmi si totiž zahrala po boku hviezdneho Juda Lawa (42). Nám sa však podarilo objaviť staré zábery spred 15-tich rokov, na ktorých herečka ešte ako hollywoodska diva nevyzerala. Pozrite si začiatky jej moderovania v televíznej súťaži.

Herečku Luciu Siposovú poznajú diváci aktuálne z jojkárskeho rodinného seriálu Divoké kone, kde hrá alkoholičku Adelu Šušorenú. No pred pár rokmi sa jej podarilo zahrať si v zahraničnom filme 360 s hollywoodskymi hviezdami ako Jude Law, Anthony Hopkins alebo Rachel Weisz. Z Lucie je dnes skvelá herečka, ktorá okrem talentu ešte aj skvelo vyzerá.


Sexi herečka z Divokých koní: V zahraničí sa vyzlieka na počkanie!


Nám sa však podarilo objaviť video, ako brunetka v šoubiznise iba začínala. V roku 2000 moderovala telefonickú súťaž s názvom Maxihra, ktorú vysielala verejnoprávna televízia. Na záberoch je ešte ako dvadsaťročná slečna. Po 15 rokoch z nej, treba uznať, vyrástla poriadna šupa a k tomu ešte aj veľmi úspešná. 

VIDEO: Lucia Siposová v Maxihre

 

Viac o téme: Lucia SiposováDivoké kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu