Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas v markizáckych Televíznych novinách: Ups, Mária, toto ti ušlo!

Márii Chrenekovej Pietrovej sa v stredajších Prvých Televíznych novinách podaril úsmevný brebt. Zobraziť galériu (4)
Márii Chrenekovej Pietrovej sa v stredajších Prvých Televíznych novinách podaril úsmevný brebt. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera sa po Prvých Televíznych novinách na Markíze zaradila už aj Mária Chreneková Pietrová (30) k tým kolegom, ktorí majú na konte moderátorský trapas. Blondínke sa totiž v priamom prenose zamotal jazyk. V slove Spiš omylom vymenila písmenko a úsmevný brebt bol na svete. A už si získal aj sympatie divákov - ľudia sa na ňom na internete zabávajú.

Každému z nás sa čas od času zamotá jazyk a potom z úst vypustí úplný nezmysel. No zatiaľ čo v tomto prípade sa zasmeje len hŕstka blízkych, trapas televíznych moderátorov si vypočuje doslova celé Slovensko. No a práve to sa v stredu popoludní stalo aj moderátorke Márii Chrenekovej Pietrovej. 

Blondínke v markizáckych Prvých Televíznych novinách pri uvádzaní reportáže totiž ušlo jedno písmenko. Namiesto "Š" použila "Č" a slovo rázom dostalo úplne iný význam. „Kaštieľ sa mení na ruinu. Kultúrna pamiatka sa v Markušovciach na sPIČI rozpadáva priamo pred očami,“ zahlásila v priamom prenose Chreneková Pietrová, pričom sa ihneď opravila. 

A z moderátorkinho trapasu sa už stáva aj internetová zábavka. Jej nevydarený vstup sa totiž objavil na youtube, dokonca k nemu vznikla na sociálnej sieti aj fanúšikovská skupina. Nechajme sa teda prekvapiť, či si vtipná hláška získa toľko fanúšikov ako nezabudnuteľný TUKABEL či KAJŠMENTKE

VIDEO: Nepodarený moderátorský vstup Márie Chrenekovej Pietrovej.

Mária Chreneková Pietrová - Na Spiči

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu