Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdne obsadenie TV reportáže je hitom: Žena z osady takto pobavila Slovákov!

Pani Helena sa nechala témou naozaj strhnúť.
Pani Helena sa nechala témou naozaj strhnúť. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Regionálnemu štábu TV JOJ sa nedávno podarilo natočiť zábery, ktoré sa okamžite stali hitom internetu a uvidíme, ako dlho sa na nich budú Slováci baviť. Možno časom aj zľudovejú, rovnako ako výraz "kajnšmetke", pretože v príspevku sa viackrát ozýva zvláštne slovíčko "tukabel". Ak chcete vedieť, o čo ide, čítajte ďalej.

Na pomery v rudnianskej osade si nedávno posvietila polícia, ktorá rieši problém nelegálnej distribúcie elektrickej energie. Niektoré rodiny, ktoré majú vybudovanú prípojku, sa totiž rozhodli za pravidelné mesačné poplatky poskytovať ju aj do ostatných chatrčí.

Ako to zvyklo v osade vyzerať, vysvetlila prítomnému televíznemu štábu jedna z očitých svedkýň, pani Helena. Svojským spôsobom mu načrtla, kde všade bolo rozmiestnené vedenie a nezabudla pri tom používať výraznú gestikuláciu.

"Počúvajte, tu kábel, tu kábel, tu kábel, tu kábel," vysvetlila na kameru rozhorčená Helena a poukázala tak na prípad úžery, ktorej sa dopúšťajú na ostatných niektorí z miestnych obyvateľov. Vybrané peniaze potom vraj končia v hracích automatoch.

To, že osadníci ostatným vypínajú a zapínajú elektrinu, ako sa im zachce, viedlo už k viacerým konfliktom a práve pani Helena bola tá, ktorá sa dala strhnúť k plamennému prejavu. Tomu dominovalo práve slovíčko "tukabel".

Nezostrihaný rozhovor TV JOJ

 

 

Televízna reportáž nezostala dlho bez diváckeho povšimnutia a už na internete kolujú aj viaceré remixy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu