Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Markizácka novinka vás dostane: Nič podobné by ste v Televíznych novinách nečakali!

Každú nedeľu prinesú markizácke Televízne noviny reportáž, ktorá bude narapovaná. Zobraziť galériu (4)
Každú nedeľu prinesú markizácke Televízne noviny reportáž, ktorá bude narapovaná. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To sa len tak nevidí! Diváci Televíznych novín na Markíze v nedeľu večer neverili vlastným očiam. Jedna z reportáží, ktorá rekapitulovala dianie uplynulých dní, bola totiž kompletne celá narapovaná. Ako sme zistili, nešlo o žiadne jednorazové spestrenie spravodajskej relácie. Hip-hopové vsuvky sa budú objavovať na pravidelnej báze.

V snahe prilákať k obrazovkách čo najväčšie množstvo divákov sa televízia Markíza rozhodla pre novinku. Stanica zo Záhorskej Bystrice zakomponovala do svojej spravodajskej relácie zaujímavú vsuvku, ktorá u nás nemá obdoby. Každú nedeľu sa bude v Televíznych novinách vysielať takzvaná RAPortáž. Ide o reportáž, ktorá je celá narapovaná.

V závere uplynulého týždňa odštartovali túto novinku Zlatica Puškárová a Patrik Švajda. Dvojica uviedla nahrávku, ktorá zrekapitulovala dianie uplynulých dní. V hlavnej spravodajskej relácii si tak mohli diváci vypočuť hiphopové prevedenie udalostí zo sveta. Hudobný výtvor má na svedomí slovenský raper Lyrik. 

„Na RAPortáž sme mali od divákov skvelé reakcie, a preto sa môžu na túto novinku tešiť vždy v nedeľu v závere Televíznych novín,“ prezradila pre Topky.sk hovorkyňa modro-žltej televízie Tatiana Tóthová. Zdá sa teda, že zaujímavý experiment sa na obrazovkách ujal. A ako sa pozdáva vám? 

VIDEO: Takto vyzerá markizácka RAPortáž.

RAPortáž Televízne noviny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu