Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jano Bučko z jojkárskej šou kašle na matku svojich detí: Toto je nová milenka!

Ján Bučko ml. má po svojom boku novú ženu. Zobraziť galériu (7)
Ján Bučko ml. má po svojom boku novú ženu.

SIHLA - Dlho nesmútil! Ján Bučko (31) sa nedávno opäť pripomenul na televíznych obrazovkách televízie Joj vďaka šou Bučkovci. Diváci však v polovici decembra bohužiaľ videli aj to, ako od neho opäť raz ušla jeho partnerka Lucia (25). No stredoslovenský plejboj za matkou svojich detí dlho nesmútil. Doslova na ňu kašle a už si užíva s inou. Dokonca sa vynorili aj správy o tom, že so svojou novou milenkou čakajú dieťa.

Našiel si inú! Jano Bučko zo známej sihlianskej rodiny sa evidentne netrápi tým, že od neho ušla žena. Tehotná Lucia, s ktorou tvoril pár dlhé roky, zdrhla za iným chlapom počas nakrúcania televíznej šou pre Jojku.

Čo je s ňou a s nenarodeným dieťaťom, ktorého sa chcela zbaviť, je ale Janovi už asi jedno. „Má novú priateľku, s ktorou údajne spolu už aj bývajú v jednej domácnosti. Vraj čakajú prírastok do rodiny,” tvrdí náš zdroj. A fotografie istej Veroniky, ktoré sa nachádzajú na sociálnej sieti, týmto tvrdeniam dávajú za pravdu. Zábery totiž zachytávajú Jana s ňou vo chvíľach, keď si užívajú spoločenské podujatia. Brunetka ho v komentároch označuje za svojho partnera.

Dvojica bola spolu aj na Štefanskej zábave, ktorej sa zúčastnila celá rodina. Tam si vymieňali vášnivé bozky priamo vedľa Janovho otca. Keď sme si však informácie o novej nádejnej neveste chceli overiť, mama Anka všetko zaprela. „Nie, nie je to pravda. Ja aspoň o tom neviem. Janko býva u nás, tak to by som musela vedieť,” povedala nám. Žeby išlo u sihlianskeho Casanovu len o úlet? To ale potom zamilovanej Veronike zlomí srdce. Podľa nej totiž ide o jej osudového muža, ktorého jej predpovedala veštica.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu