Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivé odhalenie o otcovi Bučkovi: Kyprá Martina odtajnila jeho sexuálne chúťky!

Martina Máleková prezradila, ako prebiehala noc s Jánom Bučkom. Zobraziť galériu (6)
Martina Máleková prezradila, ako prebiehala noc s Jánom Bučkom.

SIHLA - Prehovorila o spoločnej noci! Nie je žiadnym tajomstvom, že Ján Bučko (62) si občas odskočil od svojej zákonitej manželky Anky k Martine Málekovej (38), ktorá je známa zo šou Slnko, seno, slanina. Pred televíznymi kamerami a aj svojou rodinou však otec uviedol tak absurdný dôvod týchto návštev, že blondínka sa poriadne naštvala. Rozhodla sa preto pre topky.sk opísať všetky detaily ich vzťahu.

Znovu riešia neveru! Aktuálne časti šou o rodine Bučkovcov sa točia najmä okolo tehotenstiev a tajných telefonátov či návštev otca Jana u Martiny Málekovej. Tá je známa zo súťaže Slnko, seno, slanina a netají sa tým, že rada flirtuje. 

Kyprá Zvolenčanka teraz pre topky.sk bez servítky porozprávala o všetkom, čo sa medzi nimi udialo. „On sa vyjadril, že bol u mňa preto, lebo mi prišiel poradiť, ako zbaliť chlapa. To ma urazilo, strašne som z toho rozčúlená,” prezradila nám Máleková dôvod, prečo sa rozhodla prehovoriť. 

Tato Bučko sa u nej objavil po tom, čo sa pohádal s rodinou. A správal sa vraj doslova ako doma. „Behal tu predo mnou v pásikavých trenkách a nahováral ma na sex, chcel sa milovať. Ustlala som mu v obývačke a odtiaľ na mňa kričal – ‚Tak by som ťa pomiloval‛,” povedala blondínka o návšteve postaršieho Sihľana. A podľa vlastných slov, hoci rada laškuje, na intímnosti sa nahovoriť nedala. „Hovorila som mu, nech neblbne, že má Anku. A on by ma nejako sexuálne uspokojil? Asi ťažko. Ježiš, starý chren,” nedávala si servítku pred ústa. 

62-ročnému Jánovi určite imponovalo, keď aj počas chudnúcej šou po ňom mladšia žena hádzala očkom. Hormóny sa mu však evidentne plašia aj z iného dôvodu. „On sa mi tu dušoval, že už 14 rokov nemali s Aničkou sex,” tvrdí Martina. „Aj ona by sa mala uvedomiť, aby on potom neobťažoval iné ženy,” dodala bacuľka nahnevane. 

Zdá sa teda, že horúcim chvíľkam medzi Málekovou a Bučkom najstarším je už koniec. „Ja som mu už povedala, aby mi dal pokoj. Lebo za mnou príde s niečím a tam pred kamerami povie iné. Napríklad aj, že ja som ho chcela a on mňa nie. Bože, aký frajer. On je tĺk a riadny. Neviem, ako to s ním Anka toľko rokov vydržala,” ukončila svoje rozprávanie víťazka súťaže Slnko, seno, slanina, ktorá má už trištvrte roka mladšieho priateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu