Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jano Bučko ju vyhnal spred oltára: Tehotnú milenku posadil na taxík a maj sa!

Milostný život Jana Bučka z jojkárskej šou je naozaj hektický. Zobraziť galériu (8)
Milostný život Jana Bučka z jojkárskej šou je naozaj hektický.

SIHLA - Horšie ako telenovela! Stredoslovenský playboy Ján Bučko (31), ktorý sa naposledy objavoval v jojkárskej šou Bučkovci, má naozaj bohatý milostný život. Po tom, čo od neho ušla partnerka Lucia (25), loví jednu ženu za druhou. Nedávno sa nám však farmár pochválil chystanou svadbou s jeho údajnou životnou láskou Miladou, s ktorou sa už pripravovali aj na príchod spoločného potomka. No všetko je nakoniec trochu inak. Sihlianska celebrita vraj otcom dieťaťa nie je a nádejnú nevestu poslala kade ľahšie.

Ďalší rozchod rýchlosťou blesku?! Farmár Jano Bučko je poriadny Casanova. Len pred mesiacom vyšlo na povrch, že nevyspytateľný stredoslovenský playboy má novú priateľku Veroniku. Tá dokonca tvrdila, že je s ním tehotná. On však tehotnú brunetku opustil a otcovstvo rázne poprel. Ako vyšlo najavo, v tom čase si už užíval s inou. A prezradil nám, že aj nová partnerka Milada je v radostnom očakávaní a chce sa s ňou čo najskôr oženiť.

Topky.sk preto aktuálne zisťovali, ako je na tom párik so svadobnými prípravami. Bučko však doslova šokoval svojou odpoveďou. „Nuž, situácia sa zmenila rýchlosťou blesku ako z jasného neba. Miladu Janečkovú som opustil. Bola to pezinská zlatokopka a šlo jej len o môj účet, žiť na úkor mňa a mojich detí. Chcela ma o všetko doniesť, nevedela sa postarať o chod domácnosti. Bola zlá na moje detičky a vadili jej. Že ona nebude po najdúchoch riadiť, tak to bol jej posledný klinec do rozchodu. Zavolal som jej taxík a hajde skade došla. Tam som ju poslal naspäť mužovi. A tehotná bola s ním, nie so mnou. To bol ďalší dôvod,“ napísal nám rozčarovaný Bučko.

Pri opisovaní stroskotaného vzťahu svoju milenku nijako nešetril. „Keď sa začala hnusne správať k mojim detičkám, ktoré sú u mňa na prvom mieste, tak som jej povedal: „Pobaľ sa a choj preč.“ Variť nechcela, so všetkým sa spoľahovala na moju maminku. Ako 35-ročná som myslel, že to bude mať v malíčku, sa postarať o rodinu. Každý deň ja riadiť, umývať riad, o deti sa starať a ona do 10 hodiny v postieľke vylehúvať . Myslel som, že sa potrebuje zabývať, ale kde, z tej ženy mamina nikdy nebude,“ uviedol sklamane Jano. A Milade naložil ešte viac: „Na kolenách ma prosila, aby som ju nechal, že sa zmení, ale ona sa nezmení. Je zlým napáchnutá a z takej dobrá žena nikdy nebude, tak sa majú veci. A ženiť sa budem, len si musím nájsť vhodnú ženu pre seba a pre detičky vhodnú maminku.“ 

Zdalo sa tak, že so svadbou a spoločným životom je definitívny koniec. No neskôr sa nám sihliansky farmár ozval s tým, že  všetky tieto tvrdenia sú nepravdivé. „Zdravím, všetko je to výmysel. Kamarát si urobil srandu. Zneužil môj telefón počas toho, keď som bol v práci. Mal som ho na poličke na  nabíjačke. Žijem s  Milkou a naďalej plánujeme svadbu. Bude čoskoro, dátum neviem, lebo chcem, aby bola verejná. Bude to aj v televízii,” informoval nás Bučko a následne nám poslal aj fotografie svojej priateľky. Vyzerá to však tak, že oveľa pravedpodobnejší je scenár, že sa dvojica medzičasom udobrila a teraz Jano hádže vinu na "falošné" esemesky. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa táto dvojica naozaj niekedy postaví pred oltár.

Páčila sa vám šou Bučkovci? Podporte ju vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu