Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Telenovela po stredoslovensky: Jano Bučko zaprel milenku, ide sa ženiť a čaká dieťa s inou!

Jano Bučko zaprel tehotnú milenku Veroniku. Čaká dieťa s inou, ktorú si chce zobrať za ženu. Zobraziť galériu (8)
Jano Bučko zaprel tehotnú milenku Veroniku. Čaká dieťa s inou, ktorú si chce zobrať za ženu.

BRATISLAVA - Ten sa ale nezdá! Stredoslovenský playboy Ján Bučko (31), ktorý sa zviditeľnil vďaka jojkárskej šou Bučkovci, prežíva chvíle ako z telenovely. Po tom, čo od neho ušla partnerka Lucia (25), si ulovil milenku Veroniku. Tá tvrdí, že ani nie po dvoch mesiacoch vzťahu je s ním tehotná. Lovestory je však najnovšie už minulosťou. Ako nám prezradil lámač ženských sŕdc, aktuálne už žije s Miladou. Aj ona je mimochodom v radostnom očakávaní. Farmár zo Sihly však priznal, že je do nej je skutočne zamilovaný a čoskoro sa mieni aj oženiť.

Jeden chlap, dve ženy a obe tehotné! Ján Bučko si po rozchode s mamičkou svojich detí - Luciou, našiel Veroniku. Tá tvrdí, že je po dvojmesačnej známosti s ním tehotná. Namiesto radosti z požehnaného stavu však prežíva trápenie. Príčinou je, že sa s ňou sihliansky playboy rozišiel. „Mám trvalý vzťah s MIladou a Veronika mi ho chce iba zničiť. Ja nie som otcom jej dieťaťa. Nič som s ňou nemal, nespali sme spolu a nebudem platiť ani žiadne alimenty,“ dušoval sa rozhorčene Bučko, ktorý by si vraj s takou ženou nikdy nezačal.

Ako ďalej priznal, s Veronikou nechce mať už nič spoločné. „S ňou to nebola žiadna láska, žiadne city, nič. Bola to moja fanúšička, s ktorou som sa zabával na diskotéke. Ona má nejaké dlhy a asi si myslela, že ja jej s tým pomôžem,“ priblížil svoj pohľad na vec mladý farmár, ktorý si rýchlosťou blesku našiel inú - spomínanú Miladu. A vzťah s ňou má vyvrcholiť svadbou.

„Chcem si ju vziať. Ženiť sa plánujem čo najskôr. Sme spolu asi 2 mesiace a čakáme  dieťa.  Zoznámili sme sa na akcii v Pezinku, odkiaľ ona pochádza. No teraz má už trvalý pobyt u nás, žijeme spolu,“ netajil stredoslovenský playboy. Ako sa bude stredoslovenská telenovela ďalej vyvíjať, ukáže až čas. Jano je totiž nevyspytateľný. Čo dnes platí, zajtra už nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu