Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdrvujúci začiatok roka pre Noru Mojsejovú: Likvidačný útok na podnikateľku!

Nora Mojsejová prišla o svoj butik. Niekto jej ho v noci na dnes podpálil. Zobraziť galériu (9)
Nora Mojsejová prišla o svoj butik. Niekto jej ho v noci na dnes podpálil.

KOŠICE - Jeden úder za druhým! Nepríjemné obdobie Nory Mojsejovej (56) pokračuje, smolu nepretrhol ani nový rok. V noci z utorka na stredu totiž niekto hodil zapálenú fľašu do tmavovláskinej predajne. Majetok v hodnote 200 tisíc eur prakticky zhorel do tla. Najhoršie je, že podnikateľka nemala luxusný butik v centre Košíc poistený.

Niekto ju má poriadne v zuboch! Nore Mojsejovej nezačal rok 2015 práve šťastne. V stredu nad ránom totiž niekto úmyselne podpálil jej butik v centre Košíc. Páchateľ rozbil okno a dnu hodil zápalný predmet. Oheň sa rozšíril veľmi rýchlo, keďže obchod bol plný šiat. 

„Už o pol jednej v noci sa niekto pohyboval pred sestriným domom. Brechali psy. Zrejme niekto obzeral terén, či to hodiť na dom alebo do butiku. Nakoniec sa rozhodol pre obchod,” prezradila nám podnikateľka. Keďže módny biznis je pre ňu srdcovou záležitosťou, udalosť ju veľmi zasiahla: „Spolu s personálom sme zdrvení z toho, čo sa udialo. Pulty, lustre, koberce... všetko je zničené.”

Už v minulosti sa Mojsejová vyjadrila, že má obavy o svoju bezpečnosť. Aktuálne udalosti dávajú tomuto strachu opodstatnenie. „Toto je jasné ohrozenie života. Čo keby som práve bola v predajni? Mohlo sa to pokojne stať. Večer zvyknem robiť inventúru,” povedala nám tmavovláska. „Občan v tejto krajine nie je chránený. Tu sú chránení vrahovia a zlodeji najväčšieho kalibru,” dodala. 

V tejto súvislosti aj odmietla akúkoľvek spoluprácu s políciou. „Nebudem vypovedať, je to zbytočné v tomto štáte. Lebo o pol roka mi príde papier, že páchateľ je neznámy. Nebudem im robiť sekundanta,” povedala Nora, ktorá škody odhadla približne na 200 tisíc eur. Najhoršie je, že butik nemala poistený. Ujmu utrpel samozrejme aj majiteľ budovy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu