Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Svetovo krásna herečka spod Tatier: Zbalila vlasatého Tarzana!

Gabriela Marcinková s priateľom Martinom. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Marcinková s priateľom Martinom.

BRATISLAVA – Po uši zamilovaná! Herečka Gabriela Marcinková (25) je nielen talentovaná, ale aj mimoriadne krásna. Jej šarm ocenila napríklad aj americká stránka, ktorá zaradila mladú Slovenku do stovky najkrajších žien roku 2012. Ak by ste však o mladú fešandu mali záujem, máte smolu. Tmavovláska je už zadaná. Ulovil ju tento vlasatý Tarzan.

Gabriela Marcinková, ktorá si zahrala aj v jojkárskom Paneláku, tento týždeň predstavila na večierku spolu s hereckými kolegami nový seriál RTVS s názvom Tajné životy. Mladej kráske robil na akcii spoločnosť výstredný mladý muž s dlhými hustými vlasmi. Imidžom pripomínal známeho hrdinu z džungle. 

Keďže si počas večera dvojica neustále vymieňala nežnosti, chceli sme vedieť, ako sa veci medzi nimi majú. „Je to môj priateľ. Volá sa Martin a sme spolu trištvrte roka. Spoznali sme sa doma v Prešove,“ prezradila topkám Marcinková. Viac však už o svojom súkromí nechcela hovoriť.

Priaznivci sympatickej brunetky, ktorá sa v roku 2012 umiestnila v rebríčku najkrajších herečiek sveta, ju budú môcť obdivovať aj v spomínanom novom seriáli verejnoprávnej televízie. V ňom stvárňuje ustráchanú a neistú matku Lindu. Tá pri silnom mužovi stratila svoju identitu a jedného dňa sa ocitne spolu so synom v azylovom dome.

Zaujímalo nás preto, ako sa jej táto postava hrala, keďže v súkromí zatiaľ deti nemá. „Veľmi dobre. Mám rada dramatické roly, aj keď to bola ťažká úloha,“ odvetila brunetka, ktorá vraj aj v súkromí už roky uvažuje o deťoch. „Od svojich trinástich o nich rozmýšľam, vtedy som chcela mať tri, teraz by som sa uspokojila aj s dvoma. Ale momentálne mám ešte čas,“ dodala na záver kráska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu