Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milostná zápletka u Bučkovcov: Tento zadaný muž chce mamu Anku... Poznáte ho z telky!

Anka Bučková je objektom lásky muža známeho z inej jojkárskej šou. Zobraziť galériu (8)
Anka Bučková je objektom lásky muža známeho z inej jojkárskej šou.

SIHLA - Manželia Bučkovci majú vzťah, v ktorom sa naozaj nenudia. Minulý týždeň sa prevalilo, že s otcom Janom (62) flirtovala Martina Máleková (38) zo šou Slnko, seno, slanina. Teraz vychádza najavo, že aj mama Anka (49) má ctiteľa. Nie je ním nikto iný ako Hriňovčan Štefan (57), známy z relácie Farmár hľadá ženu. Ten pritom od nakrúcania zoznamkovej šou žije so svojou vyvolenou Mariannou. Blondínka je však ochotná sa zbaliť a prenechať miesto svojej sokyni v láske. Ako sa rozhodne sihlianska statkárka?

Už v prvej šou s Bučkovcami vyšlo najavo, že svojrázna rodinka sa pozná so Štefanom z Hriňovej. Ten účinkoval v relácii Farmár hľadá ženu 2, kde sa s nádejnými nevestami zoznamoval aj Tomáš Bučko. Vdovca však s najznámejšími obyvateľmi Sihly nespája len čisté kamarátstvo. Vyšlo to najavo pri aktuálnom nakrúcaní. 

Mama Anka sa totiž vybrala za Štefanom domov z dôvodu, že jeho mobil neustále zdvíhala partnerka Marianna. Ako sa ukázalo, kázal jej tak samotný farmár. A ak náhodou s temperamentnou Sihliankou aj telefonoval sám, pred svojou ženou to zaprel. „Musel som, lebo by bolo peklo,” vysvetľoval pred kamerami Hriňovčan. 

Marianna totiž vraj na Anku žiarli. Ale má evidentne aj dôvod. „Štefan ťa má veľmi rád, chcel s tebou žiť, len to skončilo medzi vami a on sa cez to možno ešte nepreniesol. Keď sme natáčali Farmára, vždy bol na vážkach, že on by chcel aj mňa, aj teba,” prihovorila sa svojej sokyni v láske. Jej partnerovi sa pri riešení tejto témy objavili v očiach slzy a nebol schopný prehovoriť ani slovo. Tým v podstate potvrdil, že k tmavovláske naozaj cíti niečo viac. 

Celá situácia vygradovala naozaj nečakane. „V poriadku, ja uvoľním cestu. Ak bude chcieť, ja nebudem robiť žiadne komplimenty (blondínka zrejme myslela komplikácie, pozn. red.), zbalím sa a pôjdem preč,” vyhlásila Marianna. Mama Bučková tak stojí pred vážnym rozhodnutím – či zostať s manželom alebo skúsiť vzťah so zamilovaným Štefanom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu