Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

U Bučkovcov to vrie: Hádka, prekvapivý útek a obvinenia z nevery!

Poriadne dusno bolo tentokrát medzi Jožom Bučkom a jeho manželkou Klárou. Zobraziť galériu (5)
Poriadne dusno bolo tentokrát medzi Jožom Bučkom a jeho manželkou Klárou. (Zdroj: TV JOJ)

SIHLA - Poriadne dusno! U známej rodiny Bučkovcov to, zdá sa, permanentne vrie. Len nedávno sa riešili neutíchajúce vzťahové problémy mamy Anky (49) a otca Jana (62), a už je tu ďalší dôvod na hádky. Tentokrát si ho našiel ich prostredný syn Jožo. Ten si totiž zmyslel, že už ďalej so svojou manželkou Klárou nedokáže žiť. Češke dokonca vykričal, že dieťa, ktoré čaká, určite nie je jeho. V noci preto ušiel z domu.

Na Sihle neprejde azda ani jeden deň bez toho, aby to u známej rodiny Bučkovcov nevrelo. No hoci v poslednom období riešili svoje vzťahové problémy najmä mama Anka a otec Jano, dusná atmosféra prešla aj na ich potomkov. Najmä na prostredného syna Joža. Práve on sa totiž najnovšie na rodinnom statku postaral o poriadny cirkus.

Mladík počas oslavy 50. narodenín mamy Anky dospel k záveru, že život po boku manželky Kláry už jednoducho nemá zmysel. „Ja nebudem žiť s Klárou, odchádzam‚“ oznámil hlave rodiny počas gratulácie Jožo.

Ďalej sa už s nikým o ničom nechcel baviť. Jednoducho sa zobral, svoju partnerku nechal zabávať sa a z oslavy skrátka ušiel. Nikto nevedel kam. Konflikt medzi partnermi napokon vyvrcholil na druhý deň počas obeda. Farmár totiž na adresu dieťaťa, ktoré Klára čaká, povedal, že určite nie je jeho a s plavovláskou už ďalej nechce žiť. 

Dôvodom nečakanej scény vraj má byť fakt, že razantná Češka má neustále nejaké požiadavky. Okrem toho mu vyčíta, že s ňou netrávi dostatok času. On si však myslí, že jeho polovička neberie ohľad na to, že celé dni trávi v práci, aby mohol platiť dom, ktorý kúpil na úver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu