Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pravda o Sajfovej svadbe šokom pre nevestu: Pred oltárom povedal NIE!

Matej Sajfa Cifra svojej partnerke pred oltárom povedal nie. Zobraziť galériu (15)
Matej Sajfa Cifra svojej partnerke pred oltárom povedal nie. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! V pondelok presiakli na verejnosť informácie o tom, že sa Matej Sajfa Cifra (35) oženil s partnerkou Veronikou. Dokazovať to mala fotka, ktorá známeho spíkra zachytávala pri svadobných gratuláciách. Ako však vysvitlo, blondiak povedal pred oltárom nie. Pravda je totiž taká, že moderátor sa stal súčasťou projektu, ktorého cieľom je prevencia mladých ľudí pred drogami a inými závislosťami. Hlavnou myšlienkou kampane je: "Vedieť povedať nie v správnej chvíli."

V pondelok sme vás na topkách informovali, že Matej Sajfa Cifra sa cez víkend postavil pred oltár. Fotky, ktoré sme do redakcie dostali, zachytávali moderátora vo chvíli, keď mu k dôležitému životnému kroku gratuloval kolega Milan Junior Zimnýkoval. A hoci sa rádiový spíker nechcel na tému svadby vôbec rozprávať, na sociálnu sieť Facebook onedlho zavesil ďalšiu fotku v smokingu. Pridal k nej komentár: „Na Slovensku sa nedá nič utajiť.“ 

Ako však v súvislosti s celou svadbou vysvitlo, išlo o vymyslenú aktivitu. Moderátor síce pred oltárom stál, no iba v rámci projektu určeného pre boj proti drogám a iným závislostiam. Hlavnou ideou kampane je: „Povedať NIE v správnej chvíli.“ Tieto slová preto počula aj nevesta na otázku kňaza, či si ju Sajfa vezme za ženu.

Celú situáciu objasnil moderátor v rozhovore pre magazín droogle.sk, ktorý stojí za celou fingovanou veselicou. „Na svadbe som bol reálne za ženícha. Zatiaľ som sa však neoženil. Povedal som nie. Rozhodol som sa slovom NIE propagovať a podporovať projekt, ktorý informuje o drogách a závislostiach pútavou formou. A hlavne, drogám treba naozaj povedať nie za každých okolností,“ prekvapil odpoveďou spíker, ktorý si myslí, že osvety ohľadom drogových závislostí a samotných drog nikdy nie je dosť. Aj z toho dôvodu prijal ponuku zapojiť sa do projektu. 

Zaujímavosťou však je, že sám má s návykovými látkami bližšiu skúsenosť. „Hovoríme o ľahkých, úžitkových drogách. Takých, ktoré sa spájajú so žúrmi, zábavami. Určite som nikdy nevyskúšal žiadne tvrdé drogy,“ povedal úprimne známy moderátor pre spomínaný web. 

A hoci nedávna veselica bola iba hraná, Cifra tvrdí, že priateľku Veroniku Ostrihoňovú si už čoskoro plánuje vziať aj v skutočnosti. „Už by sa veru patrilo. Je najvyšší čas. Sme spolu 6 rokov, dlho sme fungovali na diaľku a už cítim, že to potrebujeme. Chcem sa usadiť, chcem mať deti. Myslím si, že náš vzťah treba posunúť ďalej. Musím ju len požiadať o ruku, a k tomu chýba už iba prsteň,“ prezradil Sajfa. Tak predsa len mu už čoskoro budú znieť svadobné zvony.

VIDEO: Takto vyzerala svadba, na ktorej povedal Sajfa nevesete pred oltárom NIE.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu