Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Petra Marko z Let´s Dance rozvedená: Kvôli TOMUTO mužovi zahodila 8-ročné manželstvo!

Petra Marko už má po svojom boku iného muža. Zobraziť galériu (8)
Petra Marko už má po svojom boku iného muža.

BRATISLAVA - Vymenila chlapa! Petra Marko (32) je známa najmä vďaka účinkovaniu v markizáckom Let´s Dance. V tanečnej súťaži aj v živote jej bol donedávna oporou manžel Martin. No aj napriek tomu, že vo vzťahu vraj nemali žiadne nezhody, dnes sú už rozvedení. Príčinou je cudzinec André, ktorého podnikateľka spoznala vo februári tohto roka. Pozrite sa, kvôli komu stratila tmavovláska hlavu.

Totálne jej učaroval! Petra Marko je majiteľkou pomerne úspešnej produkčnej agentúry, no stále má snahu sa zlepšovať. Začiatkom roka preto odcestovala študovať na Harvard. Tam spoznala muža, ktorý prevrátil jej život na ruby. 

S Andrém, ktorý sa narodil v Portugalsku a vyrastal v Amerike, sa Petra spoznala vo februári. Začiatky ich vzťahu boli opatrné. „Bolo to čisto priateľské, tak ako s množstvom iných spolužiakov či kontaktov z Harvardu,” prezradila nám podnikateľka, ktorá bola v čase prvého stretnutia s uhrančivým južanom vydatá. 

S manželom Martinom sa tmavovláska dokonca v januári prešla po červenom koberci prestížneho Plesu v opere. Vtedy ešte netušila, že ich zväzok už bude trvať len pár mesiacov. Známosť z Ameriky totiž prerástla do takej roviny, že Petra sa odhodlala podať žiadosť o rozvod. Nedávno bolo jej manželstvo už aj ukončené. „Vzťah s Andrém ma absolútne zaskočil. S bývalým manželom sme mali fantastický a harmonický vzťah. Je to skvelý človek a dúfam, že napriek rozvodu zostaneme priateľmi,” povedala nám Marko. 

Otázka je, či producentka tanečných vystúpení nemá strach, že bude toto rozhodnutie raz ľutovať. Veď zahodiť za hlavu osemročné manželstvo nie je len tak. „Obavy samozrejme mám a hlavne rešpekt pred životom. Prináša tie najmenej očakávané situácie rad za radom,” skonštatovala Petra, ktorá aktuálne trávi najviac času v Lisabone. Tam André pôsobí ako bankár.

Petre Marko učaroval André, ktorý vedie finančnú skupinu v Portugalsku.
Zobraziť galériu (8)
Petre Marko učaroval André, ktorý vedie finančnú skupinu v Portugalsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu