Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Za 20 mesiacov má Petra Marko život naruby: Nový milenec, rozvod a teraz svadba!

Petra Marko sa druhý raz vydala. Zobraziť galériu (15)
Petra Marko sa druhý raz vydala.

LISABON - Totálna zmena! Petra Marko (33) je úspešná podnikateľka, no verejnosť ju pozná hlavne z účinkovania v markizáckom Let´s Dance. Na tanečné prenosy ju vtedy chodil podporovať manžel Martin. Dnes je však už všetko inak. Brunetka sa minulý rok bláznivo zamilovala, preto podala žiadosť o rozvod. A už je tri týždne oficiálne ženou iného muža - finančníka Andrého, ktorého spoznala pred 20 mesiacmi na Harvarde.

Petra Marko sa zviditeľnila v Let´s Dance, kde ju verejnosť spoznala ako veľmi cieľavedomú ženu. Aj preto sa minulý rok rozhodla študovať na Harvarde. Tam spoznala muža, ktorý jej prevrátil život na ruby. 


Petra Marko z Let´s Dance rozvedená: Kvôli TOMUTO mužovi zahodila 8-ročné manželstvo!


Brunetka sa do Andrého pochádzajúceho z Portugalska bezhlavo zamilovala. Už po pár mesiacoch hodila za hlavu svoje 8-ročné manželstvo s Martinom, s ktorým ešte mesiac pred svojou cestou do Ameriky prechádzala po červenom koberci prestížneho Plesu v opere. „Vzťah s Andrém ma absolútne zaskočil. S bývalým manželom sme mali fantastický a harmonický vzťah. Je to skvelý človek a dúfam, že napriek rozvodu zostaneme priateľmi,” povedala nám vtedy Petra. 

A dnes je už za uhrančivého finančníka aj vydatá. Ako informoval portál vipstory.sk, stalo sa tak 15. októbra v Lisabone. Svadba sa konala v hoteli, ktorý je postavený na útesoch pri mori. Topky.sk zisťovali od podnikateľky ešte viac. „André ma požiadal o ruku minulý rok v novembri. Bolo to veľmi romantické, na Eiffelovke v Paríži,” prezradila nám. 

A ani obrad nebol úplne obyčajný. „Začal romantickou, baletnou show na mieru, ktorú som dostala ako darček od mojich kolegov z NeonHeads priblížila nám Petra. „A svadba bola plná tradícií tak slovenských, ako aj portugalských,” dodala. 

Spýtali sme sa aj na to, ako sa cíti ako Andrého manželka. „Popravde, necítim zmenu pred a po svadbe. Naša láska bola pre mňa takým šokom, že tie najťažšie zmeny, kroky a pocity sa udiali dávno pred ňou. Svadba bola ale prekrásnou príležitosťou rozosiať teplo našich citov medzi viacerých priateľov a rodinu,” povedala podnikateľka. My jej blahoželáme k svadbe aj k utorkovým narodeninám. 

Petra Marko sa nedávno vydala za partnera Andrého.
Zobraziť galériu (15)
Petra Marko sa nedávno vydala za partnera Andrého.

Viac o téme: Petra Marko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu