Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kormúthová po vyhadzove z RTVS prekvapuje: Dostala moderátorský flek!

Kristína Kormúthová sa v spoločnosti po dlhšom čase opäť objavila v úlohe moderátorky. Zobraziť galériu (20)
Kristína Kormúthová sa v spoločnosti po dlhšom čase opäť objavila v úlohe moderátorky. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V starých koľajách! Po vyhadzove z RTVS sa moderátorka Kristína Kormúthová (28) zúčastňovala spoločenských akcií len sporadicky. Vídať ju nebolo ani v úlohe moderátorky. Najnovšie sa však opäť objavila v tejto polohe. Prijala totiž ponuku na moderovanie krstu benefičného kalendára. V stredu preto s mikrofónom v ruke sprevádzala hostí na spoločenskom podujatí.

Kristína Kormúthová si v uplynulých mesiacoch prešla naozaj náročným životným obdobím. V máji tohto roka si totiž poriadne zavarila, keď v rozčúlení napísala na Facebook status s rasistickým podtónom. Jej zamestnávateľ ho vyhodnotil ako maximálne nevhodný a v televízii dostala okamžitú výpoveď. Odvtedy sa bývalá tvár RTVS stiahla do úzadia a v spoločnosti sa neobjavovala.

Až doteraz... V stredu večer sa totiž v Bratislave konal krst kalendára. A podujatím sprevádzala hostí práve známa tmavovláska. Po dlhšom čase sa tak bývalá šporťáčka objavila v starej známej úlohe. U Kormúthovej sme zisťovali, čo ju presvedčilo, aby ponuku na moderovanie prijala. „Som jednou z tvárí kalendára. A keďže ide o dobročinný projekt, ponuku som bez váhania prijala,“ povedala nám.

V minulosti však Kristína uvádzala spravodajskú reláciu, kde mala texty vopred pripravené. Zaujímalo nás preto, či na akcii nemala obavy z improvizácie. „Nie. Ani trému, skôr zodpovednosť voči ľuďom, ktorí na projekte pracovali. Chcela som, aby celá akcia dopadla dobre,“ prezradila nám Kristína. S podobným moderovaním má už vraj celkom bohaté skúsenosti. „Chodievam po viacerých akciách, no pracujem predovšetkým na tom, aby som bola spokojná a šťastná,“ uzavrela tému tmavovláska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu