Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Luxusná panička Kormúthová na nespoznanie: Fúha, takto sa fakt ukázala na verejnosti?!

Kristína Kormúthová si vyšla do kina úplne iná, ako ju poznáme. Zobraziť galériu (6)
Kristína Kormúthová si vyšla do kina úplne iná, ako ju poznáme.

BRATISLAVA - Toto je vážne ona? Moderátorka Kristína Kormúthová (29) je známa tým, že do spoločnosti vždy chodí v luxusných outfitoch a jej doplnky tiez nepatria k tým lacnejším. V pondelok večer sa však vybrala do kina tak, ako ju poznajú len tí najbližší. V teplákovej súprave a bez mejkapu veru ako dokonalo nastajlovaná panička nepôsobila. Zo svojho bežného imidžu skvelo nahodenej celebrity si však aj k športovému oblečeniu „požičala” kožušinovú vestičku a kabelku prestížnej značky.

To je pohľad! Kristína Kormúthová bola v spoločnosti vždy neprehliadnuteľná. Na akcie chodila totiž dokonalo nastajlovaná, v outfitoch známych značiek a s doplnkami z luxusných módnych domov.

Mnohí si ju inak ako skvelo nahodenú ani nevedia predstaviť. Nám sa však podarilo zachytiť moderátorkinu druhú podobu. V pondelok sa totiž konala premiéra filmu o Snoopym a Kristína mieriaca na iné premietanie neunikla pozornosti nášho fotografa.

Kormúthová po boku kamarátky dorazila do kina v šedej teplákovej súprave, teniskách a šiltovke. Na tvári nemala žiadny mejkap. Pôsobila, akoby si bola pred filmom ešte zacvičiť. A vôbec nerátala s tým, že sa môže ocitnúť pred objektívom. 

Luxusu však zostala brunetka verná aj v športovom oblečení. Doplnila ho totiž kožušinovou vestou a kabelkou asi tej najznámejšej značky. Naozaj zaujímavá kombinácia.

 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu