Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nora Mojsejová opäť v rukách polície: Eskortovali ju na súd!

Nora Mojsejová prišla na súd v sprievode polície. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová prišla na súd v sprievode polície.

KOŠICE - Znovu na súde! Noru Mojsejovú (56) začiatkom októbra prepustili z vyšetrovacej väzby. Kolotoč pojednávaní kvôli viacerým obvineniam tým pre ňu ale neskončil. Jedno bolo naplánované aj na pondelok. Podnikateľka sa z neho snažila ospravedlniť na základe zdravotných problémov. Sudca však jej žiadosť neuznal a nechal ju do siene doviezť policajtmi. Známa Košičanka tam čelila svojmu niekdajšiemu kamarátovi Františkovi Kabrheľovi (36) alias Versačemu z reality šou Mojsejovci.

Noru Mojsejovú v pondelok dopoludnia predviedla na súd polícia. Na pojednávanie totiž minule neprišla z dôvodu zlého psychického stavu, a rovnako sa snažila ospravedlniť aj tentoraz. Sudca však znalecký posudok psychiatra neuznal. Keďže to nebolo vyjadrenie podnikateľkinho všeobecného lekára, nešlo v tomto prípade o práceneschopnosť, a tak sa musela dostaviť – či chcela, alebo nie - v sprievode mužov zákona. 

Tmavovláska prišla do budovy súdu vo vážnej nálade a na svojho niekdajšieho kamaráta Versačeho sa ani nepozrela. Ten ju obvinil z toho, že si od neho v roku 2008 požičala vyše 25 miliónov slovenských korún (853 tisíc eur). Sudca v tomto prípade zvolil priamu konfrontáciu. Obaja zúčastnení sa na seba museli pozerať a povedať, čo sa vlastne stalo. 

Nora Kabrheľovu verziu popiera v celom rozsahu. „Neexistuje žiadny dôkaz o tom, že by mi František Kabrheľ 30. 12. 2008 požičal spomínaný finančný obnos. O pôžičke svedčia iba svedkovia, ktorých si na súdne pojednávanie zabezpečil on. Dnes sa nedostavil jeden z jeho kľúčových svedkov, čo považujem za účelové, keďže jeho účasť bola nevyhnutná. Som toho názoru, že to bolo z dôvodu, aby si povedali, čo sa dnes odohralo a dohodli si postup na ďalšie pojednávanie,” povedala pre topky.sk Mojsejová. Priamo na súde argumentovala aj tým, že v čase, kedy malo dôjsť k pôžičke, ani nebola doma. Vraj bola  s vtedajším manželom Braňom Mojsejom na dovolenke a vrátila sa až začiatkom januára.  

Po skončení pojednávania si podnikateľka podala aj televíziu Joj. Počas víkendu sa totiž v jednom zo slovenských denníkov objavili neoverené informácie o jej novom angažmáne na Kolibe. „Celej Jojke bude špatne. Do žiadnej relácie nejdem. A ani by som nešla,” povedala nám. Na mediálne výslnie sa tak známa Košičanka zatiaľ vrátiť nechystá.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu