Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pohľad na Mojsejovú vyráža dych: Telo má ako tínedžerka!

Nora Mojsejová kedysi a dnes. Málokto by povedal, že ide o tú istú osobu. Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová kedysi a dnes. Málokto by povedal, že ide o tú istú osobu. (Zdroj: Tv Joj/ archív N.M.)

KOŠICE - Ako prútik! Nora Mojsejová (56) počas uplynulých dvoch rokov schudla neuveriteľných 30 kíl. Mnohí, čo si ju pamätajú ako bacuľku sediacu v kresle na Pereši, by nikdy nepovedali, že bude mať raz 57 kíl. No predsa. Podnikateľka svojou najnovšou fotkou, ktorá ju zachytáva v obtiahnutých teplákových legínach, vyráža dych.

Ženy jej závidia, chlapom sa páčila viac, keď bola pribratá. Uplynulé roky v živote Nory Mojsejovej boli naozaj hektické. Rozvod s Braňom Mojsejom a následná väzba sa podpísali na jej vizáži. Počas dvadsiatich štyroch mesiacov schudla neuveriteľných tridsať kíl. „Pätnásť išlo dole, keď som bola v base, ďalšie dve po návrate z väzenia,“ povedala topkám podnikateľka. Hoci od kamarátok sa jej dostáva uznania, u mužov sa reakcie rôznia. „Tí hovoria, že keď som bola taká tlustá, že to bolo lepšie. Celkom tomu nechápem, pretože všetci chcú chudé,“ smeje sa Košičanka.

Napriek tomu má nápadníkov dosť. Najnovšie vyvolal vlnu záujmu záber, ktorý v utorok zverejnila na sociálnej sieti. Ten Mojsejovú zachytáva v obtiahnutých teplákových legínach, v ktorých má postavu mladice. „Oblečenie podobného typu som nemohla nosiť, keď som bola taká obrovská,“ tvrdí sebakriticky Nora. A na margo priaznivcov mužského pohlavia dodáva so smiechom v hlase: „Každý ma volá len na kávu. Veď nech ma pozvú na nejaký drink pre Boha. Nie som až taká slušná. Mne stačí len jeden.“

V súvislosti so štíhlou líniou sme zisťovali, či nejako upravila jedálniček alebo cvičí. „Nie. Mojím fitkom sú psíkovia. A čo sa týka stravovania, realita je taká, že nedokážem nič zjesť. Aj keď som hladná a vidím pred sebou tanier, prejde ma chuť. Zjem iba polovicu. No pijem veľmi veľa vody,“ uzavrela tému chudnutia Nora, ktorá uplynulé roky svojho života zhrnula do knihy Narovinu.

Nora Mojsejová má štíhlu figúru.
Zobraziť galériu (7)
Nora Mojsejová má štíhlu figúru.  (Zdroj: Tv Joj/ archív N.M.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu