Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

S Norou Mojsejovou to nevyzerá dobre: Vážne psychické problémy!

Nora Mojsejová čelí po prepustení z väzby psychickým problémom. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová čelí po prepustení z väzby psychickým problémom.

KOŠICE - Trpké následky! Noru Mojsejovú (56) pred vyše týždňom prepustili z ústavu na výkon väzby, no pobyt za mrežami si na nej evidentne vyberá daň. V pondelok sa totiž podnikateľka nedostavila na súdne pojednávanie. Podľa lekárov nebola schopná zúčastniť sa ho kvôli psychickým problémom. Advokátka známej Košičanky dokonca tvrdí, že nie je vylúčená ani hospitalizácia v príslušnom zariadení.

Prvý súd po prepustení na slobodu! V pondelok sa malo v Košiciach konať ďalšie pojednávanie ohľadom Nory Mojsejovej. Tentoraz ide o spor, v ktorom ju žaluje bývalý kamarát - účastník reality šou Mojsejovci - František Kabrheľ. Ten si od nej nárokuje viac ako 850 tisíc eur, ktoré vraj podnikateľke požičal. 

Nora, ktorá 3. októbra vyšla z väzobného ústavu, sa však na košický Okresný súd nedostavila. „Písomne sa obžalovaná ešte v piatok ospravedlnila a doložila aj lekársku správu. V nej sa uvádza, že menovaná nie je spôsobilá zúčastniť sa súdneho pojednávania kvôli zhoršenému psychickému zdraviu,“ vysvetlil jej neprítomnosť sudca.

Zdá sa teda, že rok za mrežami sa na podnikateľke podpísal nielen z hľadiska vizáže. Keďže sa považuje za nevinnú, vníma udalosti posledných 13-tich mesiacov ako veľkú nespravodlivosť. Zrejme aj preto sa kedysi komunikatívna a výrečná žena aktuálne nechce k ničomu vyjadrovať a uzavrela sa do seba.

To, že jej stav netreba brať na ľahkú váhu, potvrdila svojimi slovami aj tmavovláskina advokátka. „Čakajú ju odborné vyšetrenia, dokonca jej je navrhovaná hospitalizácia,” oznámila na súde Danica Holováčová. Pojednávanie bolo nakoniec odročené na 24. novembra. Zatiaľ je teda otázne, či sa ho Mojsejová bude môcť zúčastniť. Ako to s Norou nakoniec dopadne, ukážu zrejme najbližšie dni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu