Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nepríjemný štart markizáckej šou: Čo obraz, to problém!

Scénky s policajtmi boli pre tvorcov Kredencu ako prekliate. Zobraziť galériu (8)
Scénky s policajtmi boli pre tvorcov Kredencu ako prekliate.

BRATISLAVA - Jeden deň, dve nepríjemnosti! Dnes večer odvysiela televízia Markíza prvú epizódu novej zábavnej šou s názvom Kredenc. Jej výrobu však sprevádzalo hneď niekoľko problémov. Najmä scénky s policajtmi, ktoré boli pre štáb ako prekliate. Nielenže na tvorcov takmer zavolali skutočných mužov zákona, ešte k tomu sa stal člen tímu obeťou zlodejov. Čo sa počas natáčania dialo?!

Na obrazovkách televízie Markíza už dnes večer odštartuje nová zábavná šou s názvom Kredenc. Predstavia sa v nej humoristi ako napríklad Petra Polnišová, Roman Pomajbo, či Sveťo Malachovský. Tí si vezmú na mušku obľúbené televízne programy zo Záhorskej Bystrice, ktoré okorenia poriadnou dávkou humoru. No natáčanie novinky nebolo vždy len o zábave - sprevádzali ho totiž aj poriadne nepríjemnosti. 

Konkrétne išlo o nakrúcanie policajných scén, ktoré sa objavia v neskorších epizódach Kredencu. Tie sprevádzali od samého začiatku iba problémy. Keď totiž štáb vyrábal jeden zo záberov, v ktorom kukláči s veľkým krikom vtrhnú do bytu istej rodiny, susedia si mysleli, že sa niečo deje. A v momente, keď počuli nezvyčajný krik ľudí, okamžite zavolali na políciu a sťažovali sa. Upokojili ich až „falošní“ policajti - herci.

Oveľa nepríjemnejšie momenty však čakali na tvorcov o chvíľu na to. Zatiaľ čo vznikala ďalšia policajná scénka, jednému z kameramanov v centre Bratislavy ukradli auto. A zlodejov neodradil od lúpenia ani fakt, že dom, spred ktorého vozidlo odcudzili, bol plný policajtov... Aj keď iba falošných.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu