Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová hviezda Markízy v sexuálnych scénach: Jej prsia už pozná každý!

Judit Bárdos, hlavná hviezda Doktorov, sa vyzliekala pred kamerami. Zobraziť galériu (12)
Judit Bárdos, hlavná hviezda Doktorov, sa vyzliekala pred kamerami.

BRATISLAVA - Nehanbí sa! Judit Bárdos (26) sa pomaly stáva filmovou hviezdou na Slovensku aj v Čechách. Niet teda divu, že ju Markíza obsadila do hlavnej úlohy v novom seriáli Doktori. A mladá herečka sa podľa našich zistení hneď v úvodných epizódach predvedie v horúcich scénach. Vášnivé chvíle s hereckým kolegom sa však obídu bez nahoty. Brunetka pritom svoje prsia už predviedla na plátnach kín.

Na Markíze sa od včera vysiela nový seriál Doktori. Hrá v ňom aj Judit Bárdos, ktorá sa zatiaľ v televíznych projektoch príliš neobjavovala. A tu má hneď hlavnú úlohu. Stvárňuje čerstvo zasnúbenú lekárku, ktorej do života vstúpi stará láska.

Takáto dejová linka sa samozrejme neobíde ani bez vášnivých scén. Nám sa podarilo získať zábery Judit s hereckým kolegom Janom Révaiom. No hoci to medzi ich postavami poriadne iskrilo, pôvaby mladej umelkyne zostanú zatiaľ divákom skryté.

Brunetka pritom s odhaľovaním pred kamerami problém nemá. Vyzliekla sa už minimálne v dvoch filmoch. Prsia ukázala v snímkach Fair Play aj Dom. Zaujímavé je, že jej otec - politik Gyula Bárdos, nemá s takýmito pikantnosťami na plátne žiadny problém. „Má moju plnú podporu. Bolo to veľmi jemné, tá nahota nebola samoúčelná. Rozhodnutie bolo na nej a ja to rešpektujem. Som na ňu hrdý,” povedal pre topky.sk v minulosti.

Mohlo by vás zaujať: 10 nezabudnuteľných nahých scén: Toto vás nenechá chladnými!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu