Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dusno v slovenskom šoubiznise: Stačili 3 minúty a...!

Matej Sajfa Cifra a Peter Cmorik skritizovali Dominiku Mirgovú. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra a Peter Cmorik skritizovali Dominiku Mirgovú.

BRATISLAVA - Rozporuplné reakcie! Dominika Mirgová (22) pred pár dňami vypustila do sveta svoj nový klip ku skladbe Hore. Zdá sa však, že niektorým tváram nášho šoubiznisu jej trojminútový počin príliš nevonia. Napríklad taký Peter Cmorik (34) si zverejnil na sociálnej sieti status, ktorý vyznieva ako výsmech z mladej speváčky. Kritiku na hudobníčkinu adresu si neodpustil ani moderátor Matej Sajfa Cifra (35).

Radosť vystriedalo sklamanie! Dominika Mirgová pred pár dňami predstavila verejnosti svoj nový klip. Video nakrútila ku skladbe Hore, ktorej text hovorí o tom, že sa jej aktuálne darí a stúpa na popularite. Nie všetci však s ňou zdieľajú pozitívny názor na túto trojminútovú pesničku. 

Svojím statusom na sociálnej sieti sa k nej vyjadril aj Peter Cmorik, ktorý použil Dominikin refrén zo spomínanej skladby. „Idem, idem, idem hore, nemôžu ma dostať dole. Ďakujeme za skvelú atmosféru v Brne, priatelia,” napísal spevák. Na tom by nebolo nič čudné, keby v tomto odkaze nepoužil smajlíkov plačúcich od smiechu. V tejto súvislosti to totiž vyvoláva dojem výsmechu. 

Od víťaza druhej série SuperStar sme preto zisťovali, ako to vlastne myslel. Znevažoval verejne počin kolegyne z brandže? „Nie, každý si robí hudbu, akú chce a aká mu vyhovuje. Dominiku mám rád ako speváčku, veľmi dobre spieva,” bránil sa Cmorik. Na otázku, či sa mu teda skladba páči, však priamo neodpovedal. „Ja neviem, nie je to štýl, ktorý počúvam, vôbec ju nehodnotím,” vykrúcal sa. 

Topky.sk v tejto súvislosti chceli vedieť, ako celú vec vnímajú v tíme mladej Trnavčanky. „Nevedel som, že aj Peťo počúva Dominikine skladby, predsa len robí iný typ hudby. Možno sa chce inšpirovať a tiež ísť hore,” povedal nám s úsmevom interpretkin manažér Michal Šefčík. „Čo sa týka Peťa, stretávame sa občas na vystúpeniach, ale nijaká bližšia spolupráca medzi ním a Dominikou nikdy neprebiehala, ani nie je v pláne,” dodal. Po spomínanom statuse už spoločný duet asi nehrozí. 

No klip nenechal chladným ani moderátora Mateja Sajfu Cifru. Ten sa o ňom v stredu negatívne vyjadril priamo v rádiovom éteri. Odmietavý postoj k tomuto počinu netajil ani pred nami. „Dominiku mám rád a fandím jej, ale nový klip sa mi skrátka nepáči. Nie je to môj štýl. A myslím si, že Dominika má na viac, ako len kopírovať to, čo fičí v zahraničí,” povedal nám, pričom dodal, že nechcem vyznieť nafúkane alebo že mám patent na všetko. Iba som povedal, ako to cítim.  Speváčkin manažment však tvrdí, že skladbu vnímajú ako úspešnú, o čom majú svedčiť pozitívne ohlasy a vysoké čísla pozretí na youtube aj hranosti v rádiách. 

VIDEO: Nový klip Dominiky Mirgovej ku skladbe Hore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu