Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Súkromné VIDEO tehotnej Dominiky Mirgovej: Odhalila to najintímnejšie!

Dominika Mirgová dala do piesne Talizman celé svoje srdce. Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová dala do piesne Talizman celé svoje srdce. (Zdroj: youtube/Roman Reissmulle)

BRATISLAVA - Odhalila svoje súkromie! Dominika Mirgová (23) prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé dieťatko. Tieto momenty sa speváčka rozhodla navždy zachytiť. Svojmu drobčekovi napísala pieseň s názvom Talizman a natočila k nej skutočne emotívne video, v ktorom odhalila svojim fanúšikom skutočne to najintímnejšie.

Speváčke Dominike Mirgovej sa koncom minulého roka splnil veľký sen – dozvedela sa totiž, že so snúbencom Petrom čaká bábätko. Speváčka sa pritom už dlhšiu dobu netajila tým, že po rodine veľmi túži. Niet preto divu, že si toto obdobie užíva naozaj plnými dúškami.


Tajomstvo Dominiky Mirgovej prevalené: Prezradila sa pred celým Slovenskom!


Najnovšie blondínka pre svojho drobčeka naspievala pieseň s názvom Talizman, plnú tých najúprimnejších citov. „Skladbu som napísala niekedy vo štvrtom mesiaci. Cítila som pretlak emócií a radosti a dať to všetko do pesničky bolo vlastne jediné, čo som mohla robiť, aby som to zo seba dostala,“ prezradila nastávajúca mamička. 

A ku skladbe v týchto dňoch vyšlo už aj emotívne video. V ňom hudobníčka odhalila zo svojho života doslova to najintímnejšie. Klip je totiž poskladaný zo súkromných záberov, ktoré hudobníčku zachytávajú v okamihoch, pri ktorých by budúcu mamičku v inom prípade jej fanúšikovia nemali možnosť nikdy vidieť. 

Zábery, na ktorých vidno, ako jej nenarodené bábätko kope, pohľady na šťastných budúcich rodičov priamo v posteli, ale aj skladanie postieľky, či písanie tehotenského denníka. Toto všetko Mirgová svojim fanúšikom v novom videoklipe odhalila. „Tým, že je pesnička taká osobná, som chcela, aby aj video odzrkadlilo túto atmosféru. A tak sme sa s Peťom točili na našu kameru a použili v klipe domáce zábery. Má to krásnu emóciu, je to také dokumentárne video pre malého, keď bude veľký, aby videl, ako sme sa na neho tešili,“ vysvetlila speváčka. 

Video: Nový videoklip Dominiky Mirgovej k piesni Talizman

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu