Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Katka Brychtová z Pošty pre teba pribrala: Pozrite na tie macaté stehná a trčiace bruško!

Katarína Brychtová v poslednej dobe pribrala. Zobraziť galériu (8)
Katarína Brychtová v poslednej dobe pribrala.

BRATISLAVA - Žiadna modelka! Je už tradíciou, že počas módnych dní sa u nás premávajú po móle nielen profi manekýnky, ale aj herečky a moderátorky. Jednou zo známych tvárí, ktoré si počas uplynulého týždňa na chvíľu odskočili od svojej práce, bola aj Katarína Brychtová (47). Vo svetle reflektorov však predviedla pribratú postavu, na akú pri nej nie sme príliš zvyknutí. O kilách navyše svedčili širšie stehná aj oblé brucho.

Nemá ideálne miery! Katarína Brychtová sa počas uplynulého týždňa objavila na prehliadkovom móle. Síce sa po ňom prešla v zoštíhľujúcej čiernej, no prebytočné kilá boli na jej postave aj tak viditeľné. Moderátorka v poslednom čase evidentne pribrala. Svedčia o tom macaté stehná aj trčiace bruško, ktoré sa jej nepodarilo skryť.

Pritom ešte v roku 2012 brunetka chudla pomocou krabičkovej diéty a svoje telo trápila v posilňovni. „Začiatky boli trošku ťažšie, no naučila som sa jesť radšej menej, ale v pravidelných intervaloch. Túto kúru som doplnila o pravidelné cvičenie pod dohľadom trénera,” podelila sa v tom čase o svoje skúsenosti herečka na stránke o zdravej výžive. Jej slová a fotografia schudnutej figúry visia na webe dodnes, no Brychtová už evidentne tieto zásady nedodržiava. Presvedčiť sa o tom môžete na fotkách v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu