Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mauréry a Brychtová to nezvládli: Fúha, outfity ako z minulého storočia!

Katarína Brychtová  a Zuzana Mauréry v staromódnych outfitoch. Zobraziť galériu (17)
Katarína Brychtová a Zuzana Mauréry v staromódnych outfitoch.

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Včera sa v našom hlavnom meste konal večierok spojený s krstom nového seriálu RTVS Tajné Životy. Pri tejto príležitosti sa na párty objavili tvorcovia i viacerí predstavitelia tohto diela. Najväčšiu pozornosť však pútala moderátorka podujatia Katarína Brychtová (47). Tá sa na pódiu objavila v „babičkovských“ okuliaroch a v usadlých čiernych šatách, ktorými sa snažila skryť zaobľujúcu sa postavu. Nebola však jediná, ktorá siahla po zlom outfite. Ani herečka Zuzana Mauréry (46) sa totiž neobliekla najlepšie. Vyzerala ako z minulého storočia.

Chce to zmenu! Na včerajšom večierku, ktorý pripravila RTVS pri príležitosti krstu ich nového seriálu Tajné Životy, sa v kaviarni na Novej scéne zišli viaceré známe herecké tváre. Najviac však zaujali dve brunetky - moderátorka Katarína Brychtová a herečka Zuzana Mauréry.

Obe totižto vsadili na nie práve najvhodnejšie outfity. Tie spôsobili, že ich imidž vyzeral veľmi staromódne a usadlo. Jednoducho ako z minulého storočia. Hoci moderátorka relácie Pošta pre teba, ktorá tento rok končí na televíznych obrazovkách, zvolila čierne šaty, nebola to práve šťastná voľba. Tento model až príliš obopínal jej telo, a tak chtiac-nechtiac ukázala oblejšie bruško i stehná. Hoci bola brunetka pekne nalíčená, jej „babičkovský“ look podčiarkli aj okuliare s nemoderným rámom.

Ani jej rovesníčka Zuzana Mauréry svojím outfitom neohúrila. Skôr naopak. Herečka známa predovšetkým zo seriálu Panelák zvolila pánsky štýl oblečenia. Na tom by nebolo nič zlé, keby si neobliekla odev vhodný do múzea. Nemoderný strih riflí, zvláštna šedá košeľa a ešte čudnejšie sako urobili z inak sympatickej herečky konzervatívnu staršiu pani. Dámy, chcelo by to poriadnu zmenu. Ukážte, že to viete aj lepšie.

Katarína Bryhtová a Zuzana Mauréry nezvolili práve najlepšie outfity.
Zobraziť galériu (17)
Katarína Bryhtová a Zuzana Mauréry nezvolili práve najlepšie outfity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu